6:e raka segern !!
2019-03-11 11:26
       Hej Veteraner

Det går bra nu kan man säga kanske =))

Matchen den 11 mars 2019 blev Nacka IBK veteraners 6:e raka seger denna säsong och nu har vi häng på toppen efter den otroligt dåliga inledningen.

1:a perioden: En bra period där vi dock borde gjort fler mål på alla våra chanser, att vi bara leder med 2-1 efter första perioden är ett underbetyg, någon sa på bänken att det är dags att träna avslut vilket stämmer tydligen med en del sumpade chanser =)) Nacka var närmre fler mål än att Segeltorp skulle göra fler......

2:a perioden: en stabil period där Nacka trummade på och efter 3 mål av Kim, Mikael och Markus leder Nacka med 5-2 lite bättre framåt och försvarsmässigt bra av våra 3 backar Johan, Roger och Marc !

3:e perioden: Lite mer mål sista perioden då dom blir mer stillastående och Nacka ges ännu mer ytor, Walter, Marcus och Markus fyller på Nackas målskörd med ytterligare 4 mål.
Vi gick ner på 2 kedjor och lite fler backar så backarna fick nog alldeles för lite speltid.......!

Sammanfattning: Bra match där Nacka borde gjort fler mål men kanske släppt in något mindre, dock svårt att vara missnöjd med 9-3 seger =)) !! Bra jobbat allihopa !!

2 matcher kvar vi har chans på serietopp !! =)) Nu kör vi 2 sista !!
Inledningen på säsongen 2018-2019 ! =))
2018-10-08 08:10
                          Hej veteraner

Efter en tung första förlust mot Kvarnbergsplan så tog vi emot Hammarby på hemmaplan igår den 7 oktober i Ormingehallen.

Det var en spännande match som vi nästan ledde från start till slut. Veteranerna ledde med 7-3 som mest innan Hammarby i sista perioden gjorde några mål och närmade sig.

Tack alla som var med denna match =)) !

Periodsiffrorna skrevs till 3-1, 1-1, 3-3 till slut vann vi med 7-5 efter lite svag avslutning.

Nackas poänggörare denna match var bara 3 stycken på våra 7 mål ! Kim gjorde 7 poäng därmed inblandad i ALLA mål !!! Två 3 måls skyttar Kim, Walter och Martin gjorde i sin premiärmatch även mål fin start Martin välkommen in i laget =))

Nästa match är den 28 oktober då kör vi nya friska tag, återigen tack till ALLA för en rolig match !
Ny säsong =)) 2018 - 2019
2018-09-14 15:14
             Hej alla Nacka IBK veteraner !!! =))

Dags för ny säsong, ska bli roligt att spela matcher med er alla igen !

Kom laddade med gott humör, kampvilja, kanske lite kondition så ni orkar springa i alla lägen = ))

Hör av er om frågor eller funderingar.

Vi ses på träningarna måndagskvällar =))

Ha det gott allihopa !! =))
Gott Nytt År!
2016-12-30 18:04
Hoppas alla har haft en God Jul & en god fortsättning. Har vart dålig uppdatering här från dom senaste matcherna. Men det man kan säga är att Nacka Wallenstams veteraner går som tåget i serien & ligger just nu på en 2:a plats på 21 poäng men Hammarby ligger hack i häl på 3:e plats med en match mindre spelad & på 18 poäng. Globen leder serien på 24 poäng. Sedan förlusten mot Globen den 30/10 med 4-8, så har Nackas veteraner 5 raka vinster!
Lite resultat från dom 5 raka matcherna vi vunnit.
Hammarby IF IBF (B) - Nacka Wallenstam IBK 6 - 10
Nacka Wallenstam IBK - Skogås/Trångsunds IBK 7 - 6
Nacka Wallenstam IBK - Sörskogens IF 13 - 6
Sofiebergs IBK  - Nacka Wallenstam IBK 6 - 13
Segeltorps IF - Nacka Wallenstam IBK 7 - 15

Riktigt bra jobbat! Nu har vi haft lite julledigt men träningarna startar igen den 5:e Januari nästa år. Nästa match är borta den 21/1 mot FBI Tullinge.
Gott Nytt år alla veteraner ser fram emot 2017! Så ses vi i hallen snart igen!