Plats:Sparbanken Wictory Center, Salmingplanen
Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:13:30
Varberg mot Nacka
2021-01-09 15:30
Matchreferat

Efter bussresa igår och en hotellnatt har vi laddade tjejer. Vi kan se målmedveten inledning. Ändå släpper vi in 0-1 efter tre minuter. Då växlar Hanna upp på ass av Malin och 1-1🌟🌟🌟 så ska det se ut. Sen böljar matchen fram och tillbaka. Plötsligt börjar vi skjuta mer igen och vips 2-1!!! Mål av Erika på Trines ass 💙💙💙 Så ska det se ut tjejer. Så viktigt fortsätt så här hela matchen. Var jobbiga, kämpa, slit och skjut mycket!!! Som vi krigar och som Stephi  gör det bra i målet. Nu laddar vi till nästa period slå inte av på tempot🌟🌟🌟

Vi börjar så tryggt och stabilt. Det känns så mycket mognare. Vi får till en hel del heta lägen. Inte alls lika mycket misstag. Mycket roligt att se. Vi får med oss en utvisning, men tyvärr ingen utdelning. Inte ens särskilt farliga lägen tyvärr. Varberg tilldöms en straff, men Stephi är på tå. Då visar Malin äntligen vilken måldrottning hon är 3-2 på Hannas ass 🌟🌟🌟 sen flera heta lägen. Ni är så grymma fortsätt nu på samma bana. En period kvar. Håll i och håll ut!!!

Sista perioden då varje byte spelar så stor roll. Nu när vi inte får göra minsta misstag då bjuder ändå vi in i matchen. Vi släpper in 3-3. Och sen en utvisning på det. Härligt nog reder vi ut det. Vi spelar så bra och har sånna lägen. Ändå så ger vi ”fel” spelare utrymme och nytt underläge 3-4.... precis det vi inte behöver. Vi får grymma lägen men bollen vill inte in. Det känns som att vi ger bort den här matchen. Här var vi bättre. Nu har vi precis samma läge som första delen av säsongen med precis samma siffror.  Det känns lite surt och inte särskilt rättvist, men motgångar är till för att lära sig av. Just nu är det bara att resa sig upp tjejer så gör riktiga krigare. Slicka såren och begrunda vilka misstag ni gjorde. Ta med er allt som var bra. Ny match nästa helg.Lag har varit i värre situationer. Tänd till och ladda om!