Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Match Karlstad-Nacka
2021-03-13 15:26

Dags för årets sista bortamatch i seriespelet.

Matchen startar direkt i högt tempo av Karlstad.
Vi har så laddade tjejer som börjar med stort tålamod för att få till vårt spel. Vi har några ofarliga skott på på mål. Det böljar fram och tillbaka. Väldigt jämnt! Ett slarvigt försvarsspel gör att fel Frida Swahn får bollen och smäller in 0-1... Den här matchen får vi börja i underläge. Det är inte riktigt stabilt. Det där härliga självförtroendet saknas något. Vi har några bra chanser men då är Karlstads målis på hugget. Det är inte balans och kontroll hos oss. Inte riktigt stabilt i några femmor... Karlstad har gjort sin läxa och spelar så smart dessvärre. Som de öppnar upp oss. Vi måste göra något. Vilka bjudningar vi ger dem. Ebba har ett skott som dansar på mållinjen... men den vill inte in. Den här perioden ska vi nog vara glada att det ”bara” står 0-1. Karlstad har varit hetare. Nu kan det bara bli bättre
👏👏👏

Nu har vi fyllt på med energi och kunnat gå igenom lite taktik. Vi hoppas det ger resultat. Vi har en hel del heta lägen. Lite bättre tryck men oj vilket bra försvarspel av Karlstad. De stör oss verkligen. Sen hugger de. Vi hänger inte alls med då de vänder tillbaka. Plötsligt står det 0-2...  Erika gör ett grymt jobb i målet, men hon kan inte göra så mycket då vi gör sånna bjudningar. Just nu behöver vi spela med de hetaste spelarna. De som vill mest. Annars kan det rinna iväg. Rör om och stör dem. De har för bra kontroll på oss. Så kommer ännu ett ”billigt” mål då vi är för klena i närkampernas. 0-3...  Höj er Nacka!!! Ni måste göra något. Just nu funkar inte femmorna som önskat. Så kommer till slut en oerhört viktig reducering 1-3. Mål av Philippa på Erikas ass
🌟🌟🌟sen är det det är med rätt adress till rätt spelare. Höj tempot, ni kan mer. Det är lite för svängigt för min smak. Det är något som saknas. Vi går till sista periodvilan i underläge 1-3. Det här är absolut inte kört. Vi har allt att vinna på att spela smartare!!

Sista perioden! Nu ska vi vara de som vill mest!! Bäst när det gäller!!! Ta för er mer och bjud inte in dem!!! Vi vill se att varje spelare som är på plan vill vara det och gör sitt yttersta. Det är lätt för oss på sidan om att säga så, men det ser verkligen ut som att vi har en växel till att lägga in. Så en grym passning av Vilde till Philippa och 2-3!! Härligt 🌟💙🌟 Nu har vi vaknat. Halva Karlstad står på sidan om. De spelar hårt med sina hetaste spelarna. Det betalar sig och nytt underläge med två mål 2-4. Grym räddning av Karlstads målvakt. De vill så mycket mer. Visa nu Nacka. Vi får med oss en straff efter grymt spel av Cornelia. Daniella har allt under kontroll och brukar vara så säker. Dessvärre kommer inte lyftningen och målvakten kan rädda.

Ny boll som studsar på mållinjen, men den vill inte in... Nu är vi värda ett mål. Vi krigar men spelet är inget vidare! Vi bara slänger iväg bollarna. 2 minuter kvar och vi tar timeout. Nu spel 6 mot 5. Kriga! 47 sek kvar och Philippa gör sitt tredje mål för dagen 3-4!!! 🌟🌟🌟 Tyvärr räcker det inte. Slutspel spöket  satte nerverna i darr. Sur förlust. Bara att ladda om till nästa helg då Sirius står för motståndet.