Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Wallenstam IBK
Innebandy
SSL

Notvikens IK
4 - 11
Nacka Wallenstam IBK
Notvikens IK4 - 11Nacka Wallenstam IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 14:30
Plats:Luleå Energi Arena
Serie:Damer Allsvenskan Norra   Tabell >>
Samling:13:00
Norrlandsturnén del1!
2018-10-07 00:45
En tidig morgon, ett flyg, två minibussar och en golf, en lunch med skön lirare och en promenad i +5 grader i norrlandssolen. Nu dax för match mot Notviken i vackra Luleå.

Trevande start där parketten i Planja Baskets (nu mera BC Luleås) högborg tog ett tag att vänja sig vid. Vi skapar lite halvchanser men det är Notis som tar ledningen med 1-0. Vi kvitterar dock, 1-1 Maddis (efter laser av Linné). Vi gör även 1-2 när BomBom vallar in den via deras back. Detta kom sedan att bli dagens tema. Tyvärr slarvar vi in en kvittering precis i slutet så vi går till periodpaus med 2-2 på tavlan.

Lite bassning av coacherna får effekt. Vi gör 8-0 i andra perren. Allt går in. Lite ”plötsligt händer det” -känsla. Gottis gör 2-3 via målvaktens tå, Hultman smaskar in 2-4 efter en felträff av Linné som blir bästa passen och när Philippa skjuter i täck från halva som får en så skum bana att den dimper ned i mål så infinner sig känslan att allt är möjlig.
Maddis, Rajki och Zita ökar på till 2-8 och sen kör vi bomba i krysset tema med Moa och Rajki och vips var period 2 över med 2-10 på tavlan.

Snacket inför tredje handlar mest om att spela av matchen och spara kraft till imorgon. Rajki gör dock sitt tredje för dagen men annars händer det inte så mycket. Notviken snyggar till siffrorna till 4-11 och vinner faktiskt tredje perren.

Riktigt bra utdelning idag. Fru fortuna var med oss och vi gjorde jobbet. Hela 14 spelare gjorde poäng. Vi vinner men känner att vi kan bättre rent spelmässigt. Lite för mycket slarv stundtals och vi stressar upp oss i onödan för ofta. Nya tag imorgon i Kalix och då ska vi rätta till våra svagheter för vi kan nog inte förvänta oss samma ”stolpe in” en match till.

Dagens häst gick till Philippa med motiveringen att hon inte stressar upp sig utan behåller lugnet, tar bra beslut, vårdar bollen och även jobbar bra över hela banan. 🐴

Vi tackar Notviken för en bra match samt mycket trevligt omhändertagande, samt domare och publik. Vi vill även tacka vår tappra klack för deras stöd idag. 4 starka som gjort flaggor och som stöttade oss på bästa sätt. TACK!!
Ni är guld värda!!

Kalix imorgon 11:30!

//Figge
 

<< Tillbaka

 
 
#nackawallenstamibk på Instagram
Våra Sponsorer