Västerås Rönnby IBK4 - 5Nacka Wallenstam IBK

Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Referat: Västerås Rönnby IBK - Nacka Wallenstam IBK
Söndagsmatch Rönnby-Nacka
2021-01-17 13:30, Dam-Allsvenskan
En bussresa fylld av positiv peppning. Dags att möta Rönnby!!!

Laddade tjejer med fullt fokus. Inledningen är riktigt bra från båda lagen. Efter nio minuter riktigt snyggt spel. Maja till Ida och Arre så säkert i mål 1-0🌟🌟🌟 tyvärr fick vi inte jubla för länge... Rönnby hugger på ett misstag och Erika är chanslös i målet 1-1.

Sen efter 15.59 gör faktiskt Rönnby ett misstag som Vilde snappar upp och passar till en fristående Philippa 2-1🌟🌟🌟Vi får ett PP där Philippa blir tvåmålsskytt på ass av Malin💙💙💙

Vi går till första periodvilan med ledning 3-1 !!! Håll i tjejer. Spela lika smart i fortsättningen.

Andra perioden får vi inte slappna av det minsta. Det krävs samma inställning, samma fokus!!!

Det svänger fram och tillbaka. Chanser avlöser varandra. Båda målvakterna briljerar. Vi har nog den bästa chansen. Ändå är det Rönnby som till slut gör målet 3-2. Nu är det lite jobbigt, svettiga minuter där vi inte riktigt får till spelet.

Då kommer ett så viktigt mål 4-2. Riktigt snyggt nu av Malin, Daniella och äntligen får Nadia sätta dit den🌟🌟🌟 sen ännu ett grymt anfall Ebba gör grovjobbet och Johanna blir grym tvåmålsskytt 💙💙💙5-2. Kriga vidare!!! Rönnby ligger på och vilken kamp det är på planen. 5-3 kommer tyvärr med två minuter kvar. Vi måste hålla i ända tills domaren blåser. Nu laddar vi till sista perioden!!!

Ge nu tjejer allt ni har, det är mycket matchtid kvar!!👏👍

20 jobbiga minuter kvar. Det är klart bättre att leda machen, men ändå så viktigt att inte tappa minsta fokus. Håll i och håll ut! Ni kommer att vara så jagade...

Det blir nerv i matchen då Rönnby gör 5-4 efter fyra minuter. Oj som Rönnby ligger på. Det här är svettigt.

Det är en lite märklig utvisning men det visade att det var upprepade förseelser så det var säkert rätt. Vi får åter köra box. Den här gången är vi på tårna. Fem minuter kvar och tiden går så långsamt då man leder.   En minut kvar och Rönnby tar timme-out. Men vi håller ut så grymt imponerande!!! Ni är bara bäst Nacka💙💙💙 så smart spelat🌟🌟🌟

Seger 5-4!!! Viktigt