Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:14:30
Referat: KAIS Mora IF - Nacka Wallenstam IBK
Matchreferat
2020-11-29 16:34
En intensiv start med mycket högt tempo från Mora. De ger verkligen 100% och spelar som att det vore final. Snygga passningar, högt bolltempo och imponerande spel. Vi hänger inte riktigt med även om vi gör tappra försök. Även här straffar sig minsta misstag. Vi får inte släppa fram deras grymma målskyttar. Sen måste vi sätta alla chanser vi får. 0-3 efter första. Fyll på med energi och spela smartare!!! Kom igen tjejer. Ge allt då nu är på plan och snabba byten. 💙🌟💙
Helt klart en betydligt bättre period av Nacka. Ändå får vi inte in bollen. Det saknas lite skärpa i avsluten. Nu handlar det om att vilja mer!!! Börja om från början.,Försök få till det här. Ge inte Mora så mycket utrymme. Låt dem inte få till skottlägen. Det är hela 20 minuter kvar att spela om.

Vi börjar bra betydligt hetare. Ändå kommer en felpassning som de hugger på och 0-5... Det känns som att Mora punkterat matchen. Men då växer hornen och våra blåvita krigare växlar upp. 1-5 av Daniella på ett långskott med ass av Vilde 🌟🌟🌟 matchen tänder till och 2-5 Vilde på Ebbas ass 💙🌟💙 Vi får till ett PP och 3-5 av Johanna på ass av Matilda E🌟🌟🌟 oj som vi kämpar men så får de ändå in 3-6... lite hopplöst, men årets mål enligt kommentatorerna. Men vi har inte gett upp. Cornelia blixtrar till och 4-6 !!’ Ass av Daniella💙💙💙 Det är så spännande och så häftigt hur vi krigar och kämpar 🌟🌟🌟Stort spel av Stephanie i målet över hela matchen. Vi spelar med 6 utespelare itvs minuter. Kämpar och sliter men släpper tyvärr ett mål i öppen kasse. Slutresultatet 4-7! Vi måste ta med oss energi över hela matchen och att vi bara ökar. Att vi aldrig ger upp trots underläge 0-5. Det är riktigt bra! Ta med det framöver. Nu är det bara att kriga vidare. Säsongen är inte ens halvvägs 🌟🌟🌟