P04 vit

Första nyförvärvet!
2019-06-18 14:20
Fredrik Wikström. Foto: Bruce
Silly season rullar på i stark takt när vi nu äntligen kan presentera förstärkning av kommande säsongs ledarstab. Hj lagets förra tränare har alltså bestämt sig för att vara med på resan mot toppen med oss nästa säsong.

Bruce:
- I Wikis får vi en duktig taktiker och en jäkel på detaljer i spelet. Vi får ännu mer Nackahjärta och passion. Vi har under senaste åren jobbat lite löst med varandra efter året vi körde två lag tillsammans och har pratat länge om att jobba helhjärtat igen. Vi kompletterar varandra oerhört bra och vet exakt var vi har varandra och exakt vad de andre står för, så det ska bli fantastiskt att jobba ihop tajt igen.

Fredrik:
Varmt välkommen officiellt till P-04 Fredrik. För de som inte känner dig, beskriv dig själv?
- Först och främst, tack så mycket! Jag har alltid haft svårt att beskriva mig själv, men skulle nog beskriva mig själv som lugn och sansad, oftast glad, positiv och som sällan stressar upp mig.

Hur skulle du beskriva ditt första riktiga uppdrag med P-00 som sedan blev juniorer?
- Tiden i P-00/Hj har varit fantastisk, där framförallt de tre första åren är de jag kommer komma ihåg, då utvecklingen verkligen gick fort framåt och vi tog hela tiden steg, framförallt som grupp. Tyvärr då får man väl säga att vi fastnade lite förra säsongen men oavsett har det varit en helt fantastisk tid där jag trivts ypperligt och har lärt mig enormt från grabbarna.

Vad har du för innebandyfostran och vad har byggt din filosofi?
- Jag har haft innebandyn i mitt liv sedan jag var 6 år och har alltid gillat en spelande innebandy då jag själv alltid velat lösa situationer genom att hålla bollen längs marken. I Nacka så blev den filosofin ännu tydligare då jag själv haft tränare som sagt att vi ska spela oss ur situationer och våga lösa problem, och den filosofin har oxå funnits i föreningen under lång tid. Man måste helt enkelt våga misslyckas för att lyckas och jag tror stenhårt på den filosofin vi har i Nacka att alltid våga spela oss ur situationer.

Vad är det som driver dig och vad ser du framöver?
- Jag drivs verkligen av att få vara med och utveckla ungdomar till "spelande" spelare och hur man som spelare agerar både på och utanför planen. Där är jag och min kollega Bruce på exakt samma spår. Ska bli fantastiskt att få vara med och jobba med ett lag att bli professionella och ödmjuka, inte bara på plan utan i allt vi gör. Vi ska vara trevliga att möta, domare, motståndare och övrigt innebandyfolk ska vilja komma till vår borg för att vi är just jäkligt trevliga och visar på stor respekt mot allt och alla.
Framöver ser jag att det ska bli oerhört kul att få hoppa på denna resa, med ett gäng fantastiska 04:or, där det gjort ett grymt jobb av alla inblandade. Jag ser ett riktigt talangfullt lag  som har otroligt roligt ihop och det kan bli precis hur bra som helst. En ära att få hopp på!

Till sist; Vad betyder Nacka för dig?
- Nacka betyder allt för mig, och skulle kunna säga att Nacka och Ormingehallen är mitt första hem Är i hallen största delen av min fritid för att jag brinner oerhört för denna vackra förening, att få se och vara med på Nackas utveckling genom att se träningar, vara till hjälp hos yngre lag och bara hänga i hallen en matchdag och se framtiden, det är fantastiskt!!

Mediakanalen kan bara stämma in i hyllningskören och alla hälsningsfraser och säga, VARMT välkommen Fredrik "Wikis" Wikström, ska bli intressant att följa vad du kan göra :D

//Media

Första nyförvärvet!2019-06-18 14:20