SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Wallenstam IBK
Innebandy
P08 Svart

Ställningen i utmaningen
2021-01-17 20:44
Dags för slutspurt för P08 svart
Hej!

Träningsrapporter

Tack för alla träningsrapporter. Kul att se att så många i laget är aktiva. Vi är imponerade av att ni kämpat på så hårt när de gemensamma träningarna ställdes in och det är något som gagnar laget på sikt. Ni kommer bli ännu grymmare och livsfarliga för era motståndare!
Nu är andra perioden ( vecka 2) avslutad och vi laddar för slutspurten i tredje och sista perioden. 
I bilden kan ni se att lejonen har en knapp ledning över vargarna men även tigrarna är fortfarande med med i gamet. Elefanterna däremot....en samling gamla dumbos ser ut att ha fastnat med snabeln i tv-soffan. 

 På söndag 21.00 kommer jag publicera slutresultatet och presentera vinnande lag. Kom ihåg att rapportera in era pass senast 20.00 den 24/1 till susanneforss1@gmail.com
Fortsätt rapportera in, det är otroligt spännande just nu. 

Goda nyheter

FHM och Nacka kommun har gett klartecken för organiserad utomhusträning vilket vi är otroligt glada för. Om allt går som vi vill så öppnar även hallen för inomhusaktiviteter om en vecka. Vi håller tummarna. Vi återkommer i denna fråga. 
Vi kommer att ha en gemensam träning nu på torsdag 21/1 på Björknäs IP 18.00. Ett bra fyspass som kommer ge massa poäng! Separat kallelse kommer. Missa inte detta fantastiska tillfälle.

Kom igen nu P08 svart! Nu kör vi ända in i nätet :-)

Hälsar Susanne Elefant och övriga dumbos 


 
#nackawallenstamibk på Instagram
Våra Sponsorer