Tillsammans för ett positivt Nacka
Herr B

Sammanfattning dag 1 av DM
2017-09-09 21:59
Vi går in i detta DM som ett av dom yngsta junior lagen där vi har killar födda 00, 01 och 02! Ska tillägga att man får ha upp till födda 97 så lite åldersskillnad blir det när vi möter topplag i Stockholm! Men vi går till match nr 1 där vi möter Järfälla och gör det riktigt. Vi tar ledningen med 1-0 efter 4 minuter genom ett fint avslut av våran 02:a Simon Lindahl! Sedan utökar vi ledningen till 2-0 genom Leijon och vår energi är extremt bra för tillfället!
Vi håller 2-0 till pausen.

Sen startar vi 2:a perioden med att ta en utvisning efter 30 sekunder. Vi jobbar stenhårt i boxen där Alex tillslut lyckas vinna bollen och forserar framåt och gör 3-0! Energin vi visar är brutalt bra! Tyvärr i samma boxplay lyckas Järfälla få in reduceringen till 3-1! Men med 6 minuter kvar så gör Ture sin gubbe och använder sin fart mot kassen och sprätter upp bollen i bortre krysset och vi leder med 4-1 efter en heroisk insats än så länge. Men sen händer det igen, det vi känner igen från förra helgen, med 3 minuter kvar lyckas Järfälla göra 3 mål och matchen slutar 4-4! Men vi är mycket nöjda med insatsen!

Match 2 mot Älvsjö AIK som kommer med ett gäng spelare som spelar i herrar div 1 och även i HJ div 1 där vi kan sammanfatta denna match med ett ord! NACKAHJÄRTA! som vi sliter och kämpar i denna match. Vi täcker skott som aldrig förr och gör en riktigt bra försvars insats! Vårt målvaktsspel i dessa 2 matcher har varit magnifika!
Nu ser vi fram emot morgondagens match mot Hässelby som avslutar detta DM-gruppspel 12.00 i ormingehallen!

Kan också följa oss på Instagram: nackawallenstamhj