Tillsammans för ett positivt Nacka
Herr B

Sista matchen mot Hässelby
2017-09-11 12:24
Efter lördagens matcher hade vi med oss en enormt bra känsla inför den sista gruppspelsmatchen mot Hässelby. Vid seger så hade vi satt oss i en väldigt bra sits för gruppsegern om Älvsjö skulle vinna mot Järfälla! Till vår match då där vi får en kanon start med ett riktigt fint mål av Alex där han får en fantastisk pass från Kevin som trycker upp bollen i bortre krysset redan efter 35 sekunder! Efter 5 minuters spel gör Hässelby lite turligt 1-1 där vi är för snälla framför egen kasse. Ytterligare 5 minuter senare så gör tar Hässelby ledningen med 2-1 Efter ett fantastiskt avslut upp i krysset! Men vi lyckas replikera 2 minuter senare i powerplay! Återigen ett jätte fint mål där Kevin hittar över till Alex som trycker in bollen i taket. 2-2 står sig perioden ut!

Om vi startade första perioden bra så gör vi motsatsen i andra då vi släpper in 2 mål tidigt på egna misstag då vi tappar bollen på halva plan! Det blev en jobbig uppförsbacke efter det men vi gör det bra och lyckas få in 3-4 med 10 minuter kvar då Max tar bollen vid halva och tar några steg för att sen skjuta in bollen lågt i bortre! Vi skapar efter det några heta chanser för att komma närmare men tyvärr får vi inte in bollen! Vi plockar keepern ganska tidigt då vi behövde få in 2 mål men tyvärr gör Hässelby 3-5 och det gör att Hässelby vinner gruppen och går vidare!

Överlag så är jag så grymt nöjd och stolt över denna helg där vi utmanar topplagen i Stockholm på allvar. Den energin vi har är något utöver det vanliga. Vi har agerat på ett väldigt bra sätt och visat respekt mot motståndarna och medspelare på plan och även utanför! Det här har varit otroligt lärorikt för oss och vi ser vad vi verkligen behöver träna på fram till serien startar.

Nu är det 3 träningsveckor kvar innan seriepremiärer helgen 30:e september! Hoppas på hög närvaro och bra fokus och koncentration så kommer vi vara redo när vi drar igång med seriespelet!