Tillsammans för ett positivt Nacka
Herr B

Referat VS Duvbo
2018-02-11 22:12
Mötet mot ett formstarkt Duvbo i Hallonbergen som vunnit 3 raka inför vår match slutade med seger 8-4. Vi startar ganska bra i denna match där vi får ett powerplay tidigt i matchen som vi tar vara på och gör 0-1! Sen dröjer det till den tolfte minuten där vi gör 0-2! I den 16:e minuten gör sen Svärd ett riktigt konstmål till 0-3. Vi hinner tyvärr släppa till 1-3 innan periodpausen. Vi har bra koll på denna perioden där vi endast släpper 1 skott på mål och skapar en hel del framåt.

2:a perioden blir liknande där vi för spelet och Duvbo får inte låna bollen så speciellt mycket utan vi gör både 1-4 1-5 och 1-6 som står sig till den tredje perioden. Vi fortsätter spela bra där vi försvarar oss på ett bra sätt och skapar mycket framåt. Efter 2 perioder har vi endast släppt 4 skott på mål vilket man får säga är mycket bra!

Tyvärr gör vi en otroligt svag tredje period där vi släpper övertaget helt till Duvbo då dom får skjuta mycket och vi bjuder in dom i matchen på ett onödigt sätt. Dom gör 2-6 och 3-6 innan vi gör 3-7. Men Duvbo fortsätter pressa på och gör 4-7 och det känns lite nervöst. Men vi gör tillslut 4-8 i en match som vi är bra i under 40 minuter! Heder till Duvbo som inte ger upp utan kör på matchen igenom!

3 otroligt viktiga poäng inkasserade vilket betyder att vi kan vinna serien redan nästa helg då vi ligger så pass långt före 2:an i serien att inget lag kan ta ikapp vårt försprång! Så kom förbi Ormingehallen söndag den 18:e februari 16.45 då vi tar emot Farsta och kan bli klara för serieseger och uppflyttning till division 2! :)