Vs Sköndal 5-7 hemma (1-4, 3-0, 1-3)
2020-02-11 19:27

En helt ok genomförd match som förstördes i inledningen och i slutet. När klockan står 9:41 står det 0-3 till Sköndal, uppförsbacke. Vi vaknar äntligen när Gabbe gör 1-3 efter en 3-60, pass från Gusti. Ledningen och euforin skulle dock vara kortvarig, närmare bestämt 31 sekunder när Sköndal får en straff. Denna sätts på backhand bakom dagens keeper Jörgen. I slutet på andra åker Sköndal på en dubbelutvisning 5 mot 3, men detta bränner vi.

En mindre utskällning leder till att vi reducerar efter endast 12 sek i andra perioden när Marcus gör mål från vänsterkanten, på pass från Billy som är gör debut. Vi reducerar även ytterligare när Ted från Gretzkyläge hittar Gabbe som genom en handledare lägger upp den i målvaktens vänstra hörn. 15:31 kvitterar Billy på en enkel frislagsvariant och nu är Boo det hetare laget, tyvärr blir det periodpaus.

Tredje perioden böljar men försvarsspelet känns stabilt. Därför känns det som en kalldusch när Sköndal gör 4-5 på en spelvändning. I bytet efter är vi inte heller på tå och omgående släpper vi 4-6. 5-6 gör Ulrik efter ännu en 3-60 och nu ska vi väl i kapp? Men tyvärr lyckas Sköndal utöka ledningen till 5-7 på åter en spelvändning som senare blir slutresultatet.

Ännu en match där vi är ineffektiva men spelar bra. Anmärkningsvärt, som också blir matchavgörande, är att vi bränner ett 5- 3-läge och bränner chanser. Det som Sköndal skapar är på våra bortbjudningar. Trist!

⭐️⭐️⭐️ Billy - Debut, 1+1 och gör en bra fight efter sitt inhopp.
⭐️⭐️⭐️ Gabbe - 2 mål, vad kan man säga?
⭐️⭐️⭐️ Marcus - 1+1 och styr försvaret med järnhand.