Vs Bedarö 6-6 (3-5, 2-1, 1-0)
2020-02-11 19:31

Ännu ett sjabbel ledde igår fram till ett för Boo väldigt tråkigt kryss. Vi tar en brutal 0-4-ledning som vi givetvis ska stänga (Likt förra bortamatchen vs Tullinge). 0-1
gör Henke framför kassen efter en stilig pass från Ted. 0-2 gör Ulrik på båge på pass från point Billy som gör sin första match från start i Nackatröjan och även 0-3 av Ulrik när Marcus vunnit bollen. Klockan står på endast 12:50 när Mårten gör 0-4 hittad snyggt av Larsa. Därefter skulle vi sjunka djupt både i försvarsspelet och mentalt. Bedarö reducerar efter bolltapp högt och 2-4 görs snyggt i bortre krysset då det finns en liten läcka i boxen. Bedarö är nu hetare och det rasslar relativt fort. 17:40 står det plötsligt 3-4 efter ett backskott som letar sig in bakom Jörgen. Dock får vi lite andrum då Gabbe utökar i slutminuten till 3-5 med en handledare i bortre krysset från vänsterkanten. 8 mål i första perioden..

Inför andra pratar vi om att inte gnälla och spela safe. 2:35 får vi en visning. Vi ser ut att reda ut ännu ett boxplay men ett backskott letar sig in, vilket blir periodens enda mål.

Tredje perioden blir nervig. Bedarö gör 5-5 i fjärde minuten men i bytet efter tar vi åter ledningen genom Ted i bortre. I mitten på perioden får Bedarö 2 visningar i rad och vi får chansen till ett 5 mot 3-läge. Vi bränner dock detta och när första gubben kommit ut spelar Bedarö till sig ett friläge och det är kvitterat. I slutet tar lagen varsina TO men inget mer protokollförs. Mycket tråkigt att tappa en 0-4-ledning och nu är det bara att bita ihop undervåren och ge allt!

⭐️⭐️⭐️Ulrik - 2 mål
⭐️⭐️⭐️Ted - 1+1