Vs Älvsjö B 2-6 (1-2, 0-2, 1-2)
2020-02-11 19:32

Ännu en hemmatorsk när vi möter ett fysiskt starkt Älvsjö. 0-1 gör Älvsjö på retur redan i första bytet efter en kombination på vår högersida som vår scout missat. Kvitteringen faller snyggt i mitten på perioden efter att Larsa vunnit bollen, hotat och släppt till Mårten som hotar och släpper till Ulrik som lägger in plasten i öppen kasse. Ca 3 min senare tar Älvsjö ledningen igen efter att vi mesat lite i egna högerhörn. Bollen spelas in framför mål och Jörgen är chanslös.

I andra perioden ökar Älvsjö på ytterligare när de letar bortre stolpen men passen bryts på någon Boo spelares fot och styrs in. Vi behöver nu nästa mål men koncentrationen är inte riktigt där när vi på defensivt frislag till höger tappar bortre stolpen. Slutet på period 2 blir tjafsig och domarn beslutar att ta 2 visningar för hårt spel 19:50 i kombination med att vi får en slag-tvåa. Boxplay!

Inför tredje stuvar vi om både taktiskt och i formationerna. Tyvärr gör Älvsjö 1-5 på sitt PP efter endast 44 s, tråkigt men bara 14 s senare reducerar vi genom Jim i 4 vs 4 spelet. I tredje håller vi ihop det bra mot tjafset och försöker fokusera på oss. Vi spelar bra och kontrollerat men får tyvärr ett reduceringsmål bortdömt på ett PP, kunde varit avgörande. Älvsjö spelar av tiden skickligt och i sista minuten tilldelas de en straff som de utnyttjar och fastställer slutresultatet 2-6.

Det är tråkigt att vi ligger där vi ligger, en p från nedflyttning men i år är div 3 s både bättre och jämnare än den brukar vara. Vi har svårt att få marginalerna på vår sida såsom domarbeslut, skador och expected goals. Några nyckelmatcher återstår och spelar vi på den nivån vi ska samtidigt som bollen kanske börjar studsa vår väg kommer kontraktet vara säkrat. Forza Boo!

⭐️⭐️⭐️ - Jörgen i kassen
⭐️⭐️⭐️ - Jim, positivism på bänken och tar chansen.
⭐️⭐️⭐️ - Larsa - visserligen poänglös men hans ledarskap på planen styr upp oss i tredje.