SSL

Välkommen till Nacka Dam 💙
Vi spelar i SSL säsongen 2019/20.

Zita och Philippa har signat för 2 nya år!
2020-03-30 12:00
Vi är otroligt glada att kunna presentera våra U-19 landslagsspelare Zita Holmsved Thott och Philippa Blom som blir kvar i minst 2 säsonger till.

Sportchef Jonas Löfven:
-Väldigt skönt att ha klart med dessa två talanger som denna säsong visat att de hör hemma i SSL, är helt övertygad om att de kommande säsong kommer ta ytterligare steg då de har förutsättningar att bli hur bra som helst.
-Alltid lika roligt när egenfostrade spelare väljer att stanna och dessutom visar en sån kärlek till klubben.
-Blir roligt att starta kommande säsong med att följa dessas framfart i U-19 VM som spelas i Uppsala i september.
Kaptenen förlänger i 15 år!!
2020-03-11 12:00
Vår unga kapten i damlaget, Vilde Rundfloen, har signat nytt kontrakt.... på 15 år!!

Eftersom damlaget redan nu har säkrat sitt kontrakt med fortsatt spel i högsta ligan SSL så har sportchefen redan börjat jobba med nästa säsong.

Sportchef Jonas Löfven:
-Givetvis känns det fantastiskt bra att vår kapten valt att förlänga med oss. Vilde är ung och har framtiden för sig. Hon kommer garanterat att visa sig i landslaget inom kort.
-Som spelare är hon en teknisk back som aldrig förlorar en duell. Riktigt bra vinnarskalle och lite av vårt lok som driver laget framåt hela tiden. Sen är hon ju ung så hon kommer garanterat att fortsätta utvecklas.
-Att det blev ett så långt kontrakt är ju lite roligt. Hon vill visa att hon tror på Nacka och vill ge allt för klubben och laget. Ett livstids kontrakt kan man säga. Givetvis uppskattar vi hennes engagemang och att hon brinner så för vår verksamhet.

Nacka Wallenstam IBK, 29/03 23:21
Nacka Wallenstam IBK, 13/03 18:45