Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka IBK
Innebandy
F08/09

Väsby borta.
2021-10-23 22:59

Idag var det dags för match borta mot Väsby, som även dem börjat bra i årets seriespel. 

 

Väsby nyttjar den lilla planen bra och startar matchen friskt, och vi kommer hyfsat snabbt in i spelet ändå. Väsby har en hel del avslut men Moa storspelar och räddar allt i den första perioden, och vi har lite vind i seglen och lyckas få in 3 mål i en rätt bra första period.

 

I andra perioden öser Väsby vidare medans vi blir alldelses för passiva, och bjuder in Väsby i matchen, och det dröjer inte allt för länge innan det står 3-3. Efter det så har vi perioder där vi är tillbaks på rätt spår igen, men om period 1 går till oss, så går helt klart period till Väsby, och minns jag inte helt fel så står det till och med 4-3 i paus.

 

I period 3 böljar det en hel del och det bränns en del chanser åt båda håll, men även en del fina räddningar från båda keeprarna. När det sen står 4-4 och matchen lider mot sitt slut lyckas vi på något sätt trycka i vårt 5:e mål med ca 45 sekunder kvar. Väsby gör sedan en sista forcering, men vi lyckas hålla undan och vinna matchen. 

 

Over all en rätt ok insats ändå. 

 

/ Yoyye


Nyhetsarkiv
Väsby borta.2021-10-23 22:59
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer