Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida
F08/09

Väsby borta.
2021-10-23 22:59

Idag var det dags för match borta mot Väsby, som även dem börjat bra i årets seriespel.

Väsby nyttjar den lilla planen bra och startar matchen friskt, och vi kommer hyfsat snabbt in i spelet ändå. Väsby har en hel del avslut men Moa storspelar och räddar allt i den första perioden, och vi har lite vind i seglen och lyckas få in 3 mål i en rätt bra första period.

I andra perioden öser Väsby vidare medans vi blir alldelses för passiva, och bjuder in Väsby i matchen, och det dröjer inte allt för länge innan det står 3-3. Efter det så har vi perioder där vi är tillbaks på rätt spår igen, men om period 1 går till oss, så går helt klart period till Väsby, och minns jag inte helt fel så står det till och med 4-3 i paus.

I period 3 böljar det en hel del och det bränns en del chanser åt båda håll, men även en del fina räddningar från båda keeprarna. När det sen står 4-4 och matchen lider mot sitt slut lyckas vi på något sätt trycka i vårt 5:e mål med ca 45 sekunder kvar. Väsby gör sedan en sista forcering, men vi lyckas hålla undan och vinna matchen.

Over all en rätt ok insats ändå.

/ Yoyye

Väsby borta.2021-10-23 22:59