KÖP DIN BILJETT TILL DAM SSL & HERR DIV1 HÄR!!!
Nacka IBK
F08/09

Guld i Hagundacupen.
2022-09-15 23:00

Den gångna helgen var laget uppe i Uppsala för att spela Hagundacupen som blivit lite av en favoritcup. :)

Det var 6 lag i gruppen där lag 1:an och 2:an går till final.

I första matchen stod IBK Sala för motståndet, och det vart en jämn drabbning där vi drog det längsta strået och vann med 3-2.

I andra matchen stod Vaksala för motståndet, och här blir det en rejäl islossning och det blir seger med 9-2.

I tredje matchen för dagen står Bele Barkarby för motståndet, och det blir en rätt jämn match som vi tillslut vinner med 4-2.

I den fjärde matchen står Frötuna på motsatt sida, och när slutsignalen ljuder står vi som vinnare med siffrorna 3-1.

I och med det är vi klara för final trots en match kvar i gruppspelet. Riktigt starkt.

I och med att sista gruppspelsmatchen, som spelades mot Telje, inte behövdes vinnas så sparades det en del på krafterna inför finalen, och matchen slutatde 1-1.

Till slut var det dags för final, och Bele Barkarby stod för motståndet. Ett bra lag, men den här helgen fanns det inget som kunde stoppa oss, och finalen vinns till slut med klara 6-1.

Grymt bra jobbat av alla inblandade till en fin prestation. :)

Väsby borta.
2021-10-23 22:59

Idag var det dags för match borta mot Väsby, som även dem börjat bra i årets seriespel.

Väsby nyttjar den lilla planen bra och startar matchen friskt, och vi kommer hyfsat snabbt in i spelet ändå. Väsby har en hel del avslut men Moa storspelar och räddar allt i den första perioden, och vi har lite vind i seglen och lyckas få in 3 mål i en rätt bra första period.

I andra perioden öser Väsby vidare medans vi blir alldelses för passiva, och bjuder in Väsby i matchen, och det dröjer inte allt för länge innan det står 3-3. Efter det så har vi perioder där vi är tillbaks på rätt spår igen, men om period 1 går till oss, så går helt klart period till Väsby, och minns jag inte helt fel så står det till och med 4-3 i paus.

I period 3 böljar det en hel del och det bränns en del chanser åt båda håll, men även en del fina räddningar från båda keeprarna. När det sen står 4-4 och matchen lider mot sitt slut lyckas vi på något sätt trycka i vårt 5:e mål med ca 45 sekunder kvar. Väsby gör sedan en sista forcering, men vi lyckas hålla undan och vinna matchen.

Over all en rätt ok insats ändå.

/ Yoyye

#nacka_ibk på Instagram