SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka
F13/14

Vill du prova på innebandy? Hör av dig och kom och träffa oss...

Välkommen till Nacka IBK F13/14s hemsida. Vi är ca 24 spelare som säsongen 2023/24 erbjuder träningsmöjlighet måndagar, tisdagar, torsdagar och lördagar runtom i Nacka. Vi deltar även i tre förbundsserier, Blå Lättlätt, Blå Lättsvår och Blå Medellätt. Vi jobbar aktivt med att nivåanpassa träningar och matcher så vi tar emot erfarna såsom nybörjare, alla är välkomna i vårt glada gäng.  

 
Det är aldrig försent att börja med Innebandy! Är du tjej född 2013/14 och intresserad av en fartfylld och underbar sport? Kontakta tränare Johan Nordin (kontaktuppgifter under truppen eller kontakt).
 
Mini-cup mot Älvsjö F13
2024-04-20 20:00

I helgen tog vi emot Älvsjö F13 och Nacka P14 röd/svart för mini-cup. Satte upp två rinkar i Myrsjöhallen och spelade 3vs3 under hela förmiddagen. Nackas lag mixades killar & tjejer och delades in i "Saltis", "Boo" & "Finntropez". Musik, fika & inramning. Efter många fina innebandymoment, trix, skarpa skott, och en del tuffa dueller, så som det ska vara, har vi dokumenterat en gäng barn redo för lunch och vila.... Det här gör vi om! Tack Älvsjö & P14 för att ni deltog i detta event.

 

 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer