VILL DU TESTA PÅ INNEBANDY I NACKA IBK? KLICKA HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka

En fantastisk helg avklarad! 💪
2023-10-22 21:42
1 av våra 2 matcher där vi höll nollan! 💪

Referat vs Tullinge: 

 

under denna vecka har vi övat mycket på vårt försvarsspel vilket denna helg gav resultat! Mot Tullinge gör vi en riktigt bra insats där Tullinge har väldigt svårt att komma till lägen. Tullinge kommer till spel med 7-8 spelare som också spelat HJ3. Ett kvitto på att vi gör en fin insats. Vi tar jobbet för varandra matchen igenom och vinner bollen högt upp i banan vid ett flertalet tillfällen. Vi har också ett bra lugn i spelet med boll och är noggranna i vårt passningsspel och sätter varandra i bra lägen. En bra genomförd match där vi vinner välförtjänt med 2-1 i mörkröd medel serien. 

Referat vs Segeltorp: 

 

Denna match delade vi med vårat P09 lag! Detta är en match vi dominerar stort i spelet och är det klart bättre laget. Vi möter ett lag som spelar 2-2-1 där vi lyckas lösa det på ett väldigt fint sätt. Rullar boll riktigt bra, bra lugnt i spelet och fin rörelse. Skapar väldigt många fina lägen. Trots våran dominans blir det endast seger med 5-4 efter 3 så kallade ”skitmål” men vi lyckas tillslut hålla undan och vinner även här välförtjänt. Rasmus gör en en stabil insats och kan inte göra så jättemycket på målen. Även denna match var i medel serien! 

 

Referat vs Tyresö: 

 

Första matchen denna säsong vi håller nollan! Det är en relativt jämn första period där Tyresö kommer till några farliga lägen men där Vilmer gör några riktigt fina räddningar. Vi spelar bollen bra men utan att skapa dom riktigt farliga lägena. Sen i period 2 och 3 tar vi över matchen fullständigt och spelar ut hela registret. Skapar mängder med chanser, hittar varandra i bra ytor samt att vi jobbar stenhårt utan boll och gör det väldigt svårt för Tyresö att skapa något överhuvudtaget. Vi släpper endast till 9 skott på mål i denna match! En match vi tillslut vinner med 4-0 och detta var i svår serien! Referat vs Duvbo

 

Helgens 4:e och sista match är mot Duvbo i Löthallen. Här blev det säsongen andra match vi håller nollan. Här tar vi också jobbet fullt ut i spelet utan boll, vi täcker skott, Oliver är stabil i kassen och gör det väldigt bra! Vi rullar boll fint och har bra tålamod i spelet. En match där det kanske inte skapas allt för många riktigt bra lägen även fast vi har 4 skott i stolpen och ribban. Matchen enda mål står dagens kapten Jaeger för som skjuter från backposition! Vi har fina rörelsemönster och låter bollen för det mesta göra jobbet. Men vi stänger denna match på ett bra sätt och vinner tillslut med 1-0. 

Summering: 

 

 

En helg där vi gör 4:a väldigt fina insatser! Vi vinner samtliga matcher och släpper endast in 5 mål totalt! Otroligt starkt jobbat av samtliga grabbar 💪 en fantastisk avslutning på denna helg! Nu ska vi bygga vidare på detta och fortsätta att träna bra! 

// Fredrik 

 

 

 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer