SSL

Välkommen till Nacka Dam 💙
Vi spelar vår andra säsong i SSL 2020/21.

Referat: Nacka Wallenstam IBK - IK Sirius FBC
Säsongens sista gruppspelsmatch Nacka mot Sirius
2021-03-20 15:29

Domaren blåser snart till start, Nackatjejer mera fart! 💙💙💙

Idag firar vi även vår bästa Maja 22år 🎉 så låt det bli ett riktigt firande. 🌟🌟🌟

Inför säsongens sista match i SSL Nacka mot Sirus
2021-03-17 21:07

Sista matchen för säsongen. Vi kan tyvärr inte nå den eftertraktade slutspelsplatsen. Hur det än går snubblar vi på målsnöret. Hade det varit en ”riktig” säsong med degradering till allsvenskan så hade vi inte kunnat åka ut ens om vi nu förlorar den här sista matchen. Det är dock väldigt viktigt med en bra match för självförtroendet, även om vi nu vet att vi hamnar i ingenmansland. Det är desto viktigare är att sluta med flaggan i topp och en positiv känsla i laget. Just det är avgörande för nästa säsong. Våra grymma unga tjejer skulle behöva hålla ihop laget och ha kvar så många som möjligt för den bästa utvecklingen av varje spelare och för att nå nästa mål, att nå slutspel!!!

Det är lätt att lockas av storklubbar med fina namn. Det är lätt att känna sig ”mätt”, att man nått sitt mål och lägger av. Jag förstår inte riktigt, men särskilt tjejer har en förmåga att känna så.... Det är nu lagkänsla, lagmoral och att känna sig viktig och betydelsefull spelar allt större roll. Det är hör duktiga ledare visar upp sig och växer i sina uppgifter. Att man är rädd om det man har och visar det. Man tjänar inget på att vänta.

Lördagsgodis kl 15.00 blir vår final på hemmaplan Nacka mot Sirius. Då tjejer kör vi,spela ut hela registret. Speara inte på krutet! Glöm inte att vi finns bakom er💙💙💙

Referat: Karlstad IBF - Nacka Wallenstam IBK
Match Karlstad-Nacka
2021-03-13 15:26

Dags för årets sista bortamatch i seriespelet.

Inför matchen Karlstad- Nacka
2021-03-11 20:00

Så börjar seriespelet lida mot sitt slut. Två matcher kvar av en märklig säsong mitt i en rådande pandemi. Det har varit toppar och dalar. Höjdpunkter och platta fall. Oro, ovisshet och oklara besked, men också helt fantastiska ögonblick. Våra tjejer har tränat, kämpat och slitit i med och motgång. De har inte fått mycket gratis. De har varit nederlagstippade många matcher men ändå beskrivits som en besvikelse då de inte lyckats. Vi har fått stötta via tv-skärm och digitala verktyg. Inte alls som man önskar.

Men sen kom vändningen, vilken lagmoral! Som ni växlat upp. Som ni visat att man aldrig ska ge upp. Det absolut yngsta laget i hela serien med de bästa förutsättningar om man lyckas behålla sina talanger och utveckla dem för framtiden. Ni har allt att vinna. De här två matcherna som är kvar,  som vi ska satsa. Även om det inte räcker till slutspel ska vi ändå köra ända in i kaklet och ge det en ärlig chans att verkligen försöka! De här två matcherna ska ni briljera och ge precis allt ni har. Först ut på lördag är Karlstad. Vi har haft svårt mot dem. Senast i december förlorade vi med 1-2. Vi gjorde en bra match, men saknade den där sista glöden och viljan att vinna. Vi gjorde Karlstad bättre än oss. Det ska vi inte göra om!

Nacka Wallenstam IBK, 06/04 15:00
Nacka Wallenstam IBK, 01/04 15:00