VILL DU TESTA PÅ INNEBANDY I NACKA IBK? KLICKA HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka
Allsvenskan

Nacka Wallenstam IBK
4 - 8
Pixbo Wallenstam IBK
Nacka Wallenstam IBK4 - 8Pixbo Wallenstam IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 november, 16:00
Plats:Ormingehallen
Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:14:30
Första perioden
2020-11-21 16:38
Pixbo glömde sina matchtröjor hemma så de får dagen till ära spela i Nackas reservtröjor. Bra tempo och aktiv coachning i Nacka ger bra resultat!!! 1-0 rätt upp i krysset av Philippa!! 🌟🌟🌟 Ass av Matilda E. 👍1-1 efter halva matchen då vi missar en markering. Det kostar. Sen tjeckiskt klapp, klapp spel där vi inte hänger med och 1-2...Sen bjuder vi de tjeckiska stjärnspelarna på varsitt mål....Efter första står det 1-4. Spelmässigt är ni grymma tjejer, där hänger ni med helt, men misstagen till ”fel” spelare för många. Bara att ladda om. Det är mycket matchtid kvar 
Andra perioden

Så viktigt, i starten av andra perioden gör Madde ett superjobb hon driver upp bollen och Saga vet vad hon ska göra 2-4!!! 🌟🌟💙💙 Erika i målet gör grymma räddningar och vi börjar spela smartare. 
6.17 får vi en utvisning där vi spelar stabilt, men direkt då vi blev fulltaliga ett kostsamt misstag och 2-5.
Pixbo får straff men vår stjärnmålvakt räddar.  Trots att vi spelar smartare så ger vi dem ett bra uppspel och vi kommer gå in i tredje i klar uppförsbacke 2-6...  Vi har en hel period kvar. I innebandy kan mycket hända. Tro att ni kan! 

Tredje perioden startar som de två övriga med ett tidigt Nackamål. Ett så grymt frislag av Maja, som via Matilda E går till Philippa och 3-6!! 👍👏💙 Vi får till ett PP, men det går för långsamt. Vi skjuter för lite... 
Vi får ett nytt försök i PP. Bättre bolltempo men vi skjuter för lite, får inte riktigt till det. En ny missad markering och Pixbo tar tillvara på det och 3-7. Just ni ser det rörigt och okontrollerat ut. Pixbo har mer kontroll och för matchen. Så 15.32 äntligen! 4-7 mål av Cornelia på Daniellas ass👍🌟👏 öka tjejer!!! Men då hugger Pixbo åter och vill visa var skåpet ska stå 4-8. Vi förlorar mot ett tyngre, smartare och bättre lag. Bara att ta med sig erfarenhet och lära. Ingen kan dock klaga på fart och engagemang av våra Nackatjejer 💙💙💙 Ladda om till nästa match! 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 16:30
6 - 3  
Lör 9/3 16:00
2 - 3  
Sön 3/3 13:00
3 - 2  
Lör 24/2 16:00
5 - 2  
Sön 18/2 13:30
3 - 4  
Lör 10/2 16:00
5 - 1  
 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer