Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Wallenstam IBK
Innebandy
SSL

Nacka Wallenstam IBK
4 - 8
Pixbo Wallenstam IBK
Nacka Wallenstam IBK4 - 8Pixbo Wallenstam IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 november, 16:00
Plats:Ormingehallen
Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:14:30
Första perioden
2020-11-21 16:38
Pixbo glömde sina matchtröjor hemma så de får dagen till ära spela i Nackas reservtröjor. Bra tempo och aktiv coachning i Nacka ger bra resultat!!! 1-0 rätt upp i krysset av Philippa!! 🌟🌟🌟 Ass av Matilda E. 👍1-1 efter halva matchen då vi missar en markering. Det kostar. Sen tjeckiskt klapp, klapp spel där vi inte hänger med och 1-2...Sen bjuder vi de tjeckiska stjärnspelarna på varsitt mål....Efter första står det 1-4. Spelmässigt är ni grymma tjejer, där hänger ni med helt, men misstagen till ”fel” spelare för många. Bara att ladda om. Det är mycket matchtid kvar 
Andra perioden

Så viktigt, i starten av andra perioden gör Madde ett superjobb hon driver upp bollen och Saga vet vad hon ska göra 2-4!!! 🌟🌟💙💙 Erika i målet gör grymma räddningar och vi börjar spela smartare. 
6.17 får vi en utvisning där vi spelar stabilt, men direkt då vi blev fulltaliga ett kostsamt misstag och 2-5.
Pixbo får straff men vår stjärnmålvakt räddar.  Trots att vi spelar smartare så ger vi dem ett bra uppspel och vi kommer gå in i tredje i klar uppförsbacke 2-6...  Vi har en hel period kvar. I innebandy kan mycket hända. Tro att ni kan! 

Tredje perioden startar som de två övriga med ett tidigt Nackamål. Ett så grymt frislag av Maja, som via Matilda E går till Philippa och 3-6!! 👍👏💙 Vi får till ett PP, men det går för långsamt. Vi skjuter för lite... 
Vi får ett nytt försök i PP. Bättre bolltempo men vi skjuter för lite, får inte riktigt till det. En ny missad markering och Pixbo tar tillvara på det och 3-7. Just ni ser det rörigt och okontrollerat ut. Pixbo har mer kontroll och för matchen. Så 15.32 äntligen! 4-7 mål av Cornelia på Daniellas ass👍🌟👏 öka tjejer!!! Men då hugger Pixbo åter och vill visa var skåpet ska stå 4-8. Vi förlorar mot ett tyngre, smartare och bättre lag. Bara att ta med sig erfarenhet och lära. Ingen kan dock klaga på fart och engagemang av våra Nackatjejer 💙💙💙 Ladda om till nästa match! 

<< Tillbaka

 
 
#nackawallenstamibk på Instagram
Våra Sponsorer