Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Wallenstam IBK
Innebandy
SSL

Skoghalls IBK
2 - 5
Nacka Wallenstam IBK
Skoghalls IBK2 - 5Nacka Wallenstam IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 augusti, 19:30
Plats:ICA Maxi Arena
Samling:18:15
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
Skön start och lärorikt
2018-08-18 01:15
ICA Maxi Arena, vad är detta för ställe?!? 
Fantastisk hall måste jag säga.

Första matchen för denna sesse. Båda lagen luftar lite nya spännande spelare, men har några tunga pjäser borta tyvärr. Det blir dock en rätt bra match med många nya läropengar på kontot.

Första perren börjar Skoghall bäst. Dom pressar oss högt och vi har lite problem att lösa pressen. Vi jobbar oss in i matchen, börjar hitta lösningar på deras press och är det bättre laget. Vi vinner med 2-0 efter 1-0 av Ida Hultman, ass Maddis Sehlin. (Nyförvärven levererar dirr). 2-0 gör Erica med pass från Vilde (tror jag). Vi skjuter hela 21 skott denna period och leder ganska välförtjänt.

Andra perren har Skoghall pratat ihop sig och fått bättre ordning på spelet. Dom är det bättre laget och hämtar ikapp till 2-2. Vi lyckas dock göra 3-2 via en patenterad Philippa i höga slottet med pass från Erica, ribba in. Vi förlorar perioden med 1-2 men leder fortfarande matchen iaf. Vi skjuter 9 skott denna perre.

Tredje perioden. Ganska jämn totalt sett. Skoghall trycker på och vi kontrar in 4-2. Riktigt fin spelvändning, magisk pass av kapten Wester till Hultman som gör sin andra för dagen. Efter det parkerar vi bussen och kontrar. Skoghall försöker och skapar en del men Stephi håller tätt. Vi lyckas även göra 5-2 på en spelvändning med systrarna Klevbo där Erica passar Amanda som kan lägga in den. 

Riktigt kul match som var jämn men vi fick ett litet försprång som vi förvaltade bra och kunde tillslut kontrollerat vinna.

Nyförvärven Hultman och Maddis och våra junisar Amanda och Demi levererar och gör det bra. Laget gör en stabil match och visar bra potential. Visst finns det mycket att jobba på men en skön och rolig start på säsongen blev det. Nu kör vi!

Vi tackar Skoghall och önskar dom lycka till imorgon mot Endre samt i serien till hösten.
Tack även till domare, till Endre IF och speciellt Alexander Brinkmann för allt runt matchen.
 

<< Tillbaka

 
 
#nackawallenstamibk på Instagram
Våra Sponsorer