Herr-Div2
Jack Noaksson till AIK
2017-01-22 13:59, Herr-Div2
Stort grattis Jack till att bli värvad till SSL och AIK. Hur känns det?

Det känns helt fantastiskt. Verkligen roligt att få resultat på allt hårt slit både jag och tränare lagt ner på innebandyn genom åren för att lyckas gå långt.

Är det ett personligt mål du har haft, att få spela i SSL?

Ja, jag har alltid velat spela på högsta nivå och få möta de bästa spelarna. Dock kan jag inte nöja mig med att delta i SSL utan nu är det bara att kriga på och se till att slå sig in i truppen och få så mycket speltid som möjligt.

Vilka förhoppningar har du på säsongen med AIK?

Jag hoppas att jag som spelare kommer att utvecklas mer och att jag får mer speltid så småningom om. Sedan hoppas jag självklart att det går bra för laget och att vi når slutspel.

Du är värvad på dubbellicens, berätta lite kort hur det fungerar?

Dubbellicensen innebär att jag får lira matcher med både Nacka och AIK. AIK kan genom en Dubbellicens låna mig utav Nacka utan att det påverkar mitt spel i Nacka. Jag kan alltså spela på som vanligt i Nacka samtidigt som jag tränar och spelar med AIK.

Så du kommer fortfarande att tillhöra Nacka IBK säsongen ut?

Ja. Så länge jag har kontrakt med Nacka så är jag Nacka-spelare oavsett hur mycket jag tränar eller spelar med AIK.
Dam-div1
Kom till Ormingehallen
2017-01-09 19:12, Dam-div1
Idag Tisdag är det återigen dax för SSL-besök när ett landslagsmeriterat Täby FC kommer på besök till Ormingehallen för semifinalen i DM Dam!

Nackas Damer har redan tidigare under säsongen visat att framtiden är Nackas då man i finalen i Storvreta-cupen slog ut SSL-laget FBC Uppsala.
Kan vi göra det igen?

Matchstart 20:00 Ormingehallen, så var i tid!!
Slut upp och stötta tjejerna till ytterligare en bragd!
Det finns inga ursäkter...
Finfina insatser i Storvreta!
2016-12-30 23:17
Guldglädje för damlaget
Storvreta Cupen är världens största cup och givetvis är Nacka där med ett flertal lag. De äldre lagen har nu spelat klart och det blev några riktigt fina resultat från våra lag.
P00 tog sig till A-slutspel vilket är riktigt bra. I en klass med över 30 lag slutar man på en delad 9:e plats.
P01 tar sig även dom till A-slutspel och hela vägen fram till semifinal. Tyvärr föll man på straffar i semin men ett brons fick man med sig hem. Riktigt bra!
DJ tog sig hela vägen till final men lyckades inte försvara sitt guld från förra året utan fick se sig besegrade med 3-2 i en stenhård match mot Täby. Silver till Nacka och en riktigt bra insats av våra damjuniorer.

Sist men inte minst har vi bragden i IFU Arena. Jo då, Nacka tog ett guld också. Men det var nog ingen som trodde det var möjligt när våra damer skulle möta ett SSL lag i finalen. Och vilken final det blev. FBC Uppsala förde spelet större delen av matchen men Nacka försvarade sig fantastiskt bra och kom med giftiga kontringar i nästan varje byte. 2-2 efter full tid och förlängning gav ett avgörande på straffar. Fortfarande lika efter 5 straffomgångar. I tredje suddenstraffomgången lyckades våra damer tillslut bärga segern och en riktig tok-skräll var ett faktum!

Vi gratulerar lagen till sina fina insatser och önskar de yngre lagen, som ska dit efter nyår, ett stort lycka till.
Tack till alla medlemmar och ICA Maxi!
2016-12-16 15:50
Tack Ica Maxi

Stort tack för att ni handlar på ICA Maxi!

Förra torsdagen var det föreningskväll på ICA Maxi i Skvaltan.

Utöver överlämnande av bidrag för föreningskassen så kunde alla ICA Maxisponsrade föreningar få extra bidrag genom att de som handlade lämnade sitt kvitto till resp förening och på så vis få ytterligare bidrag.

För Nacka Wallenstam blev det en bra utdelning.

Föreningskassen inbringade 24.397 Kr och kvittoinsamlingen drog in hela 28.546 Kr.

Vi vill tacka ICA Maxi som bidrar till föreningslivet i Nacka och vi vill också tacka alla de medlemmar och andra som har varit där och handlat och bidragit till Nacka Wallenstam IBKs verksamhet.

Stort tack också till Mårten Engström, Max Bruce, Jack Noaksson, Vincent Mariani, Adam Walèn, Elias Nätt, Simon Ljung samt Alice Hammarlund som var där och hjälpte till med att jaga in kvitton.

Herrlagsmatch på fredag!
2016-12-07 16:49
NU på fredag möter vi Råsunda i en viktig match i division 2.
Det kommer bli mycket folk i hallen och vi hoppas att även ni dyker upp
och bidrar till stämningen.

Alla klubbens medlemmar går in gratis, för övriga kostar det 20 kr.

Matchstart är 19:45!

Alla till Ormingehallen!!
Herr-Div2
Åttondelsfinal mot AIK!
2016-10-19 20:52, Herr-Div2
KRIG 100%!
Måndagen 24/10 fyller vi läktaren i Ormingehallen. AIK står för motståndet.
Matchstart 20:45!
Välkomna!