Organiserad utomhusträning tillåten
2021-01-17 22:00

Smittskydd Stockholm tog beslut den 15/1 att organiserad utomhusträning för alla åldrar är tillåten fr o m den 16/1. Nacka kommun öppnar sina utomhusanläggningar från den 18/1.

För alla lag i Nacka Wallenstam innebär detta att man kan bedriva utomhusträning organiserat så länge man följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

OBS! All inomhusträning är fortsatt stängd till den 24/1. Vi kommer ut med ny information när nya direktiv från Folkhälsomyndigheten kommer kring vad som händer efter den 24/1.

Information finns även här.

Kostnadsfri digital utbildning för ledare och föräldrar
2021-01-12 15:00
Foto: Peter Selemark

Kostnadsfri digital utbildning!

Nacka Wallenstam IBK och Hampus Nordenström bjuder in till kostnadsfri föreläsning om alternativ träning. Hampus är legitimerad naprapat och är tränare och ansvarig för fysträningen för föreningens dam SSL. Utbildningen kommer handla om alternativ träning (framförallt fys) och har två olika åldersinriktningar, före pubertet och under/efter pubertet.

Utbildningen är kostnadsfri och anmälan görs till Sanna Rådström (sanna@nackaibk.se) senast måndag 18/1 för utbildningen den 20/1 och senast måndag 25/1 för utbildningen den 27/1. Inbjudan till utbildningen kommer via mail och hålls på Teams.

Onsdag 20/1 18:30-20:30 – Före pubertet (blå nivå)
Onsdag 27/1 18:30-20:30 – Under/efter pubertet (blå nivå gäller ev vissa lag, röd nivå och svart nivå)

Gott Nytt År och välkomna till 2021!
2021-01-07 12:00

Gott Nytt År och välkomna till 2021!

Som vi informerat om tidigare kommer hallarna hållas helt stängda fram till 24 januari. Detta innebär att all verksamhet är fortsatt pausad (förutom dam SSL). Vi återkommer så snart förändringar sker.

Kansliet kommer vara permitterat 40% fram till sista mars vilket innebär att de nya telefontiderna kommer vara måndag-torsdag 9:00-15:30. Kansliet kommer till största del arbeta hemmavid. Vi passar även på att hälsa Sanna tillbaka sen i måndags.

Vi hoppas på att snart kunna erbjuda verksamhet för våra barn och ungdomar igen och hallarna fylls med energi!

Till dess så får vi alla hjälpas åt och ta ansvar.

2020-12-22 10:00
Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka både ledare och aktiva som kämpat under året
trots det jobbiga läget med pandemin.
Vi hoppas innerligt att innebandyn och samhället i stort
kan få återgå till det normala under 2021.

Stort tack också för alla Julgransköp som gjorts som är ett viktigt
 inslag i att stötta föreningens ekonomi.
Grattis till lag HJ som sålde hela 51 granar och blev bästa lag!

På kansliet jobbade Magnus sin sista dag på sitt vikariat den sista
 november och vi vill rikta ett stort tack för det gångna året.
Från Januari kommer Sanna Rådström tillbaka efter sin
  mammaledighet och vi välkomnar henne varmt tillbaka.

Kansliet tar ledigt i mellandagarna och är tillbaka igen efter nyår.

Ta väl hand om er och håll ut så ses vi snart igen.

Hälsningar kansli och styrelse Nacka Wallenstam Innebandy
VIKTIGT! Nya restriktioner kring träning 19/12-20
2020-12-19 12:48
Hej

Under fredagens presskonferens meddelade regeringen och folkhälsomyndigheten nya striktare restriktioner kring all kommunal icke nödvändig verksamhet som bedrivs idrottsanläggningar, simhallar och sporthallar i synnerhet.

Kommunen har därför beslutat att spärra all tillgång till våra sporthallar och all verksamhet för alla åldrar (förutom Dam SSL som räknas som yrkesutövande), stängs och läggs på paus fram till 24:e januari.

Detta påverkar såklart vår verksamhet oerhört negativt och vi ber att få återkomma med mer information i början på nästa vecka. Vi förstår att detta riskerar få stora konsekvenser för våra barn och ungdomar och vi vill vara noga med att vi kommer med mer information så snart vi vet något.

Håll avstånd - tvätta händerna och tar vi vårt ansvar bidrar vi kanske till att vi får börja spela igen snart

Vid akuta frågor kontakta Bruce på kansliet/sportchef ungdom på 0766-275199
Vid större frågeställningar hoppas vi kunna ge besked om i början på veckan

Styrelsen Nacka Wallenstam
Kansliet Nacka Wallenstam
Nya riktlinjer för innebandyn ang Covid-19
2020-12-15 23:25
Igår kom det ut nya riktlinjer för innebandyn gällande Covid-19

Vi har uppdaterat vår information om Covid som ni kan läsa om här.
Informationen från Stockholms innebandyförbund finns att läsa här.

Ta väl hand om er!

Kansli och styrelse