Helsinki Junior Challange
2017-05-29 14:22
DJ mötte sig själva i finalen.

Kristi himmelsfärd firades i Finland för 3 av våra lag. DJ ställde upp med två lag i A-tjejer och sen hade P01 och P00 ett lag var med.

P00 tog sig till kvartsfinal och P01 till semifinal. DJ tog sig till final med båda lagen och tog således både guld och silver.

Karaoken på båten var dock en jämn tillställning där "hellre än bra" var det klara temat.

3 Guld till Nacka!!!
2017-05-07 23:16
I helgen så spelades finalerna i StockholmsCupen och Nacka hade hela 3 lag med.

Först ut var DJ finalen på lördagen, mot ärkerivalen Bele Barkarby IF där Nackas damjuniorer tillslut vinner med 5-3 efter en hård och tät match. Ett guld klart!

Näst på tur var våra P00:or som spelade B-final i pojkar svår mot duktiga Täby FC under söndagen. Vilken batalj det blev! Efter en heroisk vändning från underläge 1-3 till seger 4-3 med det sista avgörande målet med mindre än en minut kvar så var guld nummer två klart!!

Sist ut var flickor svår (F00). Även denna gång mot Täby FC. Våra supertjejer höll för favorittrycket och vann till slut med klara 7-2. Man grundlade segern redan i första perioden då man glider ifrån till 5-0 innan periodpause. Guld nummer tre var bärgat!!!

Priset för bästa hejarklack utses till veckan men vi tror nog att vi kammade hem även detta pris. Våran klack var fantastisk hela helgen och det var en fröjd att se detta engagemang och denna underbara klubbkänsla!

Bra jobbat alla lagen och bra jobbat alla i klacken!!!!

Finaler i Stockholmscupen nu i helgen och 10.000 kr till bästa hejarklack!
2017-05-03 14:33
Kommande helg spelas finalerna i Eriksdalshallen, vi i Nacka har gått till tre finaler.

På lördag spelar våra damjuniorer final mot Bele Barkarby kl 17.30.

På söndagen spelar vi två finaler efter varann, först är det pojkar 00 som möter Täby FC kl 14.30 därefter är det flickor 00 som även dem möter Täby FC med matchstart kl 16.00.

Vi satsar på att vinna hejarklackspriset och lägger fokus på de två matcherna på söndagen, stäm upp och sjung med.

KOM, KAOSA, VINN!

Grattis Niklas!
2017-04-13 23:00
#22 Niklas Ramirez
Ett stort grattis till SM finalplats i Globen med Växjö Vipers samt till plats i Landslaget till EFT.

Niklas började sin karriär här i Orminge Wallenstam IBK som vi hette på den tiden. Han spelade här genom olika sammanslagningar fram tills han var ca 15 år. Niklas har även bidragit i klubben som ledare vid olika sammanhang. Han var t ex med och coachade DJ på Innebandyfesten 2016. Han jobbade även på innebandyskolan under sin gymnasietid.

Vi ser honom som en riktigt bra förebild och önskar honom stort lycka till i Globen och i Landslaget.
DJ
16 lag ska bli 8
2017-03-24 13:54, DJ

Nacka slutade som 1:a i JAS Grupp D. Laget möter nu 3:an i Grupp C, som blev Skoghall, i en direkt play-off-match till innebandyfesten.

Matchen spelas i Ormingehallen lördag 25 mars 15:15

Kom till hallen och heja fram DJ-tjejerna till ännu en innebandyfest.

Vi hälsar Skoghall välkomna till Nacka och Ormingehallen.

Alla play-off-matcher som spelas 25 mars:
Herr-Div2
FREDAG, 19:45, Ormingehallen!
2017-03-15 00:41, Herr-Div2
Nu på fredag 17/3 kommer redan klara seriesegrarna Duvbo IK på besök till Ormingehallen. För Nacka lever hoppet om div 1 men då behöver man ta poäng på fredag för att ha det i egna händer inför sista omgången mot Råsunda.

Finns inte så mycket mer att säga än "ALLA TILL ORMINGEHALLEN!"

Fri entré!