Dam-SSL
Se Nackas alla SSL-matcher – köp ditt säsongskort på SportExpressen Play och stötta klubben!
2020-09-24 20:41, Dam-SSL
Nu är det äntligen SSL-säsong och alla matcher kommer att sändas på SportExpressen Play. Nu har du som supporter chansen att signera upp dig och se hela SSL-säsongen – och samtidigt stötta ditt lag.
Publik och Covid information
2020-09-24 09:11

Innebandyhösten drar äntligen igång nu med fullt matchande till denna helg.

Det är speciella förutsättningar denna pandemihöst och vi behöver alla verkligen hjälpas åt för att hålla ner smittan i samhället och det gäller i högsta grad också i våra hallar.

Just nu går alla idrottsföreningar och annan event verksamhet och väntar på nya direktiv från regeringen som bör komma vilken dag som helst om publikantal efter den 1/10.

Denna helg och tills annat meddelas gäller dock att publik inte är tillåtet annat än för de speciella undantag som är satta från förbundet.

Mer om dessa regler och vad som gäller kring Covid finns att läsa här på vår hemsida:

Covid-19 »

Hälsningar kansli och styrelse Nacka Wallenstam IBK

Dam-SSL
Sista pusselbiten på plats!
2020-08-14 10:00, Dam-SSL
Erika Stigulfsdotter Holmström (📸 Anna Ramirez Lindberg)
Vårt senaste nyförvärv är en minst sagt meriterad tjej som även hon har sina rötter i Sörmland. En målvakt med rutin som vill massor.
Varmt välkommen till klubben, Erika med familj 😊

Sportchef Jonas Löfven:
- Vi har letat och letat efter en målvakt som kan ersätta Ebba Odenman men det har varit svårt. Vi har sökt efter någon som kan komplettera Stephi men även utmana henne på allvar och nu har vi äntligen hittat det vi sökt!
- Erika är en mycket meriterad målvakt med flera säsonger i högsta ligan och det är ju något vi behöver i vår unga trupp. Hon är en erkänt duktig målvakt som mina tränare är mycket imponerade av. Personligen är jag dock mest imponerad av hennes inställning. 4 månader efter att ha blivit mamma vill denna tjej tillbaka och hon vill fortsätta att utvecklas och har siktet inställt på toppen. Både för laget och för sig själv. Detta är ingen avdankad föredetting utan detta är en satsande elit-tjej som vill mer.
- Det ska bli riktigt spännande att se vad hon kan göra för laget men även att se hur långt hon själv kan gå. En klockren drömvärvning så här på sluttampen av sillyn.

Erika:
Vem är du?
- Mitt namn är Erika Stigulfsdotter Holmström. Jag är 27 år, gift och har en dotter på snart 4 månader. Just nu är jag mammaledig men annars jobbar jag inom Tech (Technology) som rekryterare. Just nu är min fritid knapp med en liten bebis, men när jag får tid över så tycker jag om att umgås med familj och vänner. Jag har jättesvårt att sitta still och gillar därför att hitta på aktiva saker så som att promenera, träna eller något annat skoj.

Hur kommer det sig att du valt att spela i Nacka?
- Nacka känns som ett starkt och spännande lag. Jag blev otroligt imponerad redan första provträningen över farten och kvalitén och jag kände att här kan jag utvecklas och gå framåt tillsammans med laget. Det känns som hela föreningen satsar framåt precis som laget. Det ska bli superkul att lära känna alla lite mer och slita tillsammans på planen.

Vad tror du om kommande säsong?
- Jag tror att det kommer blir en riktigt rolig säsong i SSL. Det har hänt mycket i lagen runt om, känns det som. Vi känns också riktigt starka och jag tror vi kommer kunna gå riktigt långt, vi kommer köra på! Det ska bli riktigt spännande, men vi tar en match i taget.

Vilket är ditt bästa innebandy minne hittills?
- Jag är inte så nostalgisk av mig. Jag tycker nästan alla matcher och säsonger ger ett visst avtryck men jag gillar mer att blicka framåt mot mina mål än att titta tillbaka på minnen. Men om jag ska välja ett minne så är det nog mitt första Student-VM i Singapore där jag fick vara med och ta hem guldet. Just det VM gjorde så att mina mål blev tydligare och jag jobbade ännu hårdare vilket resulterade i bättre resultat i mitt klubblag med också möjlighet till att köra i A-landslaget. Nu ska det bli jättekul att sätta nya mål och nya minnen tillsammans med Nacka.

Erika spelade inte föregående säsong då hon var gravid och födde barn. På sin meritlista har hon dock hela 6 säsonger i högsta ligan (4 Huddinge IK, 1 Dalen och 1 Telge). Hon kommer senast från spel i Allsvenskan med Älvsjö.
Nacka Wallenstam IBK:s kansli sommarstängt!
2020-07-10 09:37
Nacka Wallenstam IBK:s kansli tar nu lite semester.
Kansliet kommer att vara helstängt under perioden 13 juli - 9 augusti
och vi är åter på plats vecka 33 (måndag 10 aug).

Vi önskar er alla en riktigt trevlig sommar!
Sommar i Orminge!
2020-07-08 20:42
Mellan vecka 28-32 är vi med och skapar förutsättningar för spontanidrott på Orminge bollplan.
Vi har fått en projektpeng av kommunen för att köpa in ett utomhusgolv för innebandy.
Det blev klart i måndags och verksamheten drog igång igår.
Vi har personal på plats tisdag-fredag kl 12-18 som lånar ut klubbor och bollar, spelar musik och ser till att det är en bra stämning.

Ta med er kompisarna och kom ner och spela innebandy, basket eller fotboll.

Vi ses!

#sommarmedmårten
Stöd vår förening samtidigt som du handlar på Ica Maxi Stormarknad i Nacka!
2020-07-02 11:30
Hej alla medlemmar!

Vi har en del i vårt samarabetesavtal med,
Ica Maxi Stormarknad i Nacka, som vi kallar ”köpbaserad sponsring”,
vilket innebär att alla köp som föreningens medlemmar gör i butiken,
ger 1% bonus tillbaka till Nacka Wallenstam IBK.

Givetvis behåller du som privatperson alla dina personliga
rabatter och förmåner ändå.

Vänlige se Nacka Wallenstam IBK_Köpbaseradsponsring.pdf » för mer information,
för den digitala kupongen som du enkelt visar upp när du handlar,

Ha en fortsatt trevlig och skön sommar.

MVH
/Kansliet