Nacka Wallenstam IBK representerar i U19
2021-02-03 13:00

Fyra spelare till U19!

Vi gratulerar Mathilda Ekenlinde, Philippa Blom, Zita Holmsved Thott och Veronica Jansson till plats i U19-landslaget. Närmast väntar läger på Bosön följt av VM i Uppsala i maj.

Vi passar även på att gratulera Joanna Hjelm till plats i truppen, hon spelar idag i RIG Umeå IBF men fostrad i Nacka Wallenstam.

Läs intervju med landslagets förbundskapten Camilla Granelid.

Inomhusträning tillåten för barn och ungdom från 26/1
2021-01-22 19:00
Glädjande nyheter för alla innebandylängtande barn och ungdomar.

Folkhälsomyndigheten har den 21/1 beslutat att öppna upp för inomhusträning för barn och ungdom.

Nacka kommun öppnar upp hallarna från tisdag den 26/1.

Beslutet innebär att barn fyllda 2005 och yngre får återgå till inomhusträning.

Ungdomar födda 2004 och äldre får än så länge bara träna utomhus.

Fortsatt gäller att all träning ska ske på ett ansvarsfullt och smittsäkert sätt.

Mer information finns på vår covid-19 sida här.

Organiserad utomhusträning tillåten
2021-01-17 22:00

Smittskydd Stockholm tog beslut den 15/1 att organiserad utomhusträning för alla åldrar är tillåten fr o m den 16/1. Nacka kommun öppnar sina utomhusanläggningar från den 18/1.

För alla lag i Nacka Wallenstam innebär detta att man kan bedriva utomhusträning organiserat så länge man följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

OBS! All inomhusträning är fortsatt stängd till den 24/1. Vi kommer ut med ny information när nya direktiv från Folkhälsomyndigheten kommer kring vad som händer efter den 24/1.

Information finns även här.

Kostnadsfri digital utbildning för ledare och föräldrar
2021-01-12 15:00
Foto: Peter Selemark

Kostnadsfri digital utbildning!

Nacka Wallenstam IBK och Hampus Nordenström bjuder in till kostnadsfri föreläsning om alternativ träning. Hampus är legitimerad naprapat och är tränare och ansvarig för fysträningen för föreningens dam SSL. Utbildningen kommer handla om alternativ träning (framförallt fys) och har två olika åldersinriktningar, före pubertet och under/efter pubertet.

Utbildningen är kostnadsfri och anmälan görs till Sanna Rådström (sanna@nackaibk.se) senast måndag 18/1 för utbildningen den 20/1 och senast måndag 25/1 för utbildningen den 27/1. Inbjudan till utbildningen kommer via mail och hålls på Teams.

Onsdag 20/1 18:30-20:30 – Före pubertet (blå nivå)
Onsdag 27/1 18:30-20:30 – Under/efter pubertet (blå nivå gäller ev vissa lag, röd nivå och svart nivå)

Gott Nytt År och välkomna till 2021!
2021-01-07 12:00

Gott Nytt År och välkomna till 2021!

Som vi informerat om tidigare kommer hallarna hållas helt stängda fram till 24 januari. Detta innebär att all verksamhet är fortsatt pausad (förutom dam SSL). Vi återkommer så snart förändringar sker.

Kansliet kommer vara permitterat 40% fram till sista mars vilket innebär att de nya telefontiderna kommer vara måndag-torsdag 9:00-15:30. Kansliet kommer till största del arbeta hemmavid. Vi passar även på att hälsa Sanna tillbaka sen i måndags.

Vi hoppas på att snart kunna erbjuda verksamhet för våra barn och ungdomar igen och hallarna fylls med energi!

Till dess så får vi alla hjälpas åt och ta ansvar.

2020-12-22 10:00
Vi önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka både ledare och aktiva som kämpat under året
trots det jobbiga läget med pandemin.
Vi hoppas innerligt att innebandyn och samhället i stort
kan få återgå till det normala under 2021.

Stort tack också för alla Julgransköp som gjorts som är ett viktigt
 inslag i att stötta föreningens ekonomi.
Grattis till lag HJ som sålde hela 51 granar och blev bästa lag!

På kansliet jobbade Magnus sin sista dag på sitt vikariat den sista
 november och vi vill rikta ett stort tack för det gångna året.
Från Januari kommer Sanna Rådström tillbaka efter sin
  mammaledighet och vi välkomnar henne varmt tillbaka.

Kansliet tar ledigt i mellandagarna och är tillbaka igen efter nyår.

Ta väl hand om er och håll ut så ses vi snart igen.

Hälsningar kansli och styrelse Nacka Wallenstam Innebandy
Dam-SSL, 25/02 17:49