Hemmamatch Nacka mot Pixbo!!!
2020-11-20 13:18

Då var det dags för en spännande drabbning mot ett väntat topplag! Nacka mot Pixbo på lördag kl. 16.00!!! Det känns som att vi ofta slår ur underläge. Trots att många rubriker runt Nacka är att de är en framgångssaga, är vi så ofta nederlagstippade. Sen blir sammanfattningen om vi förlorar att vi är en besvikelse... Det är inte så lätt för unga tjejer med höga krav från alla runt omkring att leva upp till höga förväntningar. Ändå ska ni veta att det även triggar och att man vill leva upp till bevis. Själv tror jag på peppning och att lyfta fram det positiva. Jag tror att den mentala styrkan, om man tror att man kan, är så mycket starkare. Att negativitet föder negativa människor. I dessa flöden kommer jag att fokusera på Grymma Nackatjejer och främst det som de gör bra eller då de behöver peppning. Jag tror på konstruktiv kritik och att alla växer av att få veta både då man gör bättre och sämre saker. Om man aldrig får veta vad man behöver utveckla eller arbeta vidare på, så stannar själva utvecklingen. Alla behöver nya utmaningar. Det handlar mer om hur man uttrycker saker.

Pixbo har värvat flera duktiga tjeckiska spelare. De är en etablerad proffsig förening med höga målsättningar. De ligger i dagsläget på en fjärdeplats i SSL och borde som det ser ut just nu, ha betydligt högre press på sig. Kom igen våra Nackakrigare, i den här matchen har ni inget att förlora. Visa hela landet vad ni går för! Visa att laget före jaget är det viktigaste i en lagsport!!! Kriga för varandra.

Uppdateringar före och efter matcher med damlaget
2020-11-20 13:11

Hej!

Jag heter Helén Svan och ska försöka uppdatera er lite vad som händer kring Nackas damlag. Främst kommer jag att skriva något inför kommande matcher, men även något referat efter. Under rådande pandemi med strikta restriktioner kommer min rapportering främst att komma från tv soffan.

Jag vill poängtera att jag inte är någon innebandyexpert. Jag belyser mina egna tankar och funderingar för att peppa och kunna ge återkoppling ur olika perspektiv både för er som är intresserade och vill följa vad som händer, men främst för att lyfta tjejernas insatser. Jag vill att de ska få ta plats och utrymme i både med och motgång. Själv anser jag att damidrott över lag får alldeles för lite av den varan.

Min idrottsbakgrund har jag inom friidrott. Där har jag både utbildning och erfarenhet av träning och ledarskap. Jag är utbildad förskollärare med inriktning på lek och idrott. Idag arbetar jag som biträdande rektor i förskola. Jag har riktat mig mot ungdomsidrott och särskilt idrottspsykologi.

Jag och min man har visat vägen för våra tre barn inom idrotten, men de har själv fått välja väg och satsning. Det krävs av ett föräldraskap att man finns i bakgrunden, är engagerad och genuint intresserad. Att man stöttar och peppar. Vår yngsta dotter Frida, spelar nu i detta fantastiska damlag. Det är hon som är anledningen till att jag kom i kontakt med innebandyn då hon var 5 år och då spelade i Huddinge IK, men nu även Nacka som förening.

Rabatter och erbjudande på Assist!
2020-11-11 15:47

Vi har även rabatter enligt nedan i vanliga butiken och på hemsidan.

SKOR – 25%

MÅLVAKTSTRÖJOR – 50%

MÅLVAKTSBYXOR – 50%

Skärpta allmänna råd om Covid
2020-10-30 14:51
Igår fattade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd för alla i Stockholm.

För oss i föreningen gäller följande från igår 29/10 till och med den 19/11:

• Samtliga matcher/tävlingar ställs in eller skjuts upp förutom SSL som får fortsätta spelas.

• Träning för vuxna (ej SSL) och ungdomar födda 2004 och äldre pausas både inne som ute. Observera att detta gäller även i de fall då personer födda 2004 och äldre tränar tillsammans med personer födda 2005 och yngre.

• Träning för barn födda år 2005 och yngre kan fortsätta som vanligt under förutsättning att de allmänna riktlinjerna följs för att minska smittspridningen, d v s stanna hemma om man känner sig sjuk, hålla god handhygien mm

• Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas på idrottsanläggningen och i hallarna. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

Ytterligare förändringar kan komma att ske med kort varsel även under ovanstående period om Folkhälsomyndigheten tar ytterligare annat beslut.

Har du ytterligare frågor, kontakta Kansliet på 070-0221166 eller kansli@nackaibk.se

Ta väl hand om varandra så tar vi nya tag när restriktionerna går tillbaka till det normala.

Information finns också här på vår sida om Covid som berör Nacka Wallenstam

Dam-SSL
Vi saknar vår publik, men ...
2020-10-27 21:18, Dam-SSL
Nu på söndag spelar damerna sin nästa SSL-match mot Thorengruppen hemma i Ormingehallen klockan 13:00.

UPPDATERING: Helgens match kommer att spelas utan publik.

Se matchen på sportexpressenplay.se

Vi ses framöver!
Dam-SSL
Publik på SSL match
2020-10-09 15:41, Dam-SSL
Nu på söndag spelar damerna SSL match mot Rönnby hemma i Ormingehallen 17:00.
Enligt gällande Corona regler så får vi ta in 50 personer i publiken. Vi har ca 20 biljetter kvar.

Vill du titta på SSL match Live?

Hör av dig till Jonas Löfven på: Jonas.lofven@gmail.com

Först till kvarn gäller!