Nacka Wallenstam IBK söker vikarie till kansliet
2019-11-12 10:00

Är du en person som gillar föreningslivet och samtidigt gillar ordning och reda så behöver Nacka Wallenstam din hjälp.

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år på 50% med start omgående.

En kanslist ger stöd och hjälp till styrelsen och klubbens medlemmar.

Som kanslist för Nacka Wallenstam blir du tillsammans med övriga på kansliet en viktig länk mellan föreningen och medlemmarna. Du arbetar med allt från administration, bokningar, hemsidesarbete, medlemsregister till att koordinera klubbens olika event. Din arbetsplats är på föreningens kansli i Ormingehallen.

Du som kanslist kommer verka i tät dialog med styrelse, ledare och medlemmar. Vi söker dig som har engagemang, gillar att ge god service och trivs med att arbeta både självständigt och i teamet med övriga på kansliet.

Kunskaper, färdigheter och erfarenheter

Vi ställer krav på gymnasieutbildning eller minst motsvarande kompetensnivå förvärvad på annat sätt. Vi ställer krav på datorvana och kunskaper i Office-paketet och att du har en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi ser att du har förmåga att arbeta självständigt men att du även kan samarbeta med andra.

Körkort klass B erfordras.
Viss kvälls och helgarbete kan förekomma.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta styrelsen via styrelsen@nackaibk.se

Ansökan skickas till: styrelsen@nackaibk.se

Hemmahelg för både herr och dam!
2019-11-12 08:30
Värmdö IF och KAIS Mora kommer till Ormingehallen
I helgen är det dubbel hemmahelg igen...

Fredag 19:45 Nacka Wallenstam IBK - Värmdö IF (herr)

Lördag 16:00 Nacka Wallenstam IBK - KAIS Mora (dam)

Inträde dam
Vuxen: 100kr
Barn och ungdom upp till 15år: 60kr
Gratis för medlemmar (barn och ungdom) i föreningen i mån av plats

Insläpp från 15:00

Vi ses i Ormingehallen!

Dagens SSL match flyttad 30 min
2019-11-09 13:21
Matchstarten är framflyttad till 16.30 pga att Dalen hade lite problem med flyget imorse.

Ses i hallen!
Dalen kommer på besök!
2019-11-07 15:30
Vi välkomnar IBK Dalen till Ormingehallen
På lördag är det äntligen dags för hemmamatch igen, IBK Dalen kommer på besök till Nacka och Ormingehallen.

Välkomna på lördag 16:00 i Ormingehallen.

Insläpp: 15:00
Entre vuxen: 100kr
Entre barn och ungdom upp till 15år: 60kr

Gratis för medlemmar (barn och ungdom) i föreningen i mån av plats.

Välkomna!
Nacka kommun bjuder in till föreningsledardagar!
2019-10-31 13:00

Välkommen på föreningsledardagar 2019

Är du ledare, tränare, ungdomsledare, assistent, lagförälder, styrelseledamot, föreningsfunktionär eller föreningskonsulent i en ideell förening som bedriver barn- och ungdomsverksamhet i Nacka är du välkommen att vara med på årets föreningsledardagar.

Föreningsledardagarna är en mötesplats och ett tillfälle för inspiration, kompetensutveckling, dialog och bygge av relationer.

Det kostar inget att vara med!

Föreningsledarveckan anordnas av Nacka kommun och Stockholmsidrotten och äger rum i Nacka stadshus, tisdag 12:e, onsdag 13:e samt söndag 17:e november.

Du väljer själv om du deltar på en eller flera föreläsningar eller på hela programmet alla tre dagar.

Observera att alla anmälningar administreras av SISU Idrottsutbildarna, vid frågor gällande anmälning kontakta utbildning@stockholmsidrotten.se

Program:

Tisdag 12 november 18.00 – 21.00, du väljer en av föreläsningarna. (Fika från 17.30)
Föreningskunskap – hur kan styrelsearbetet bli mer effektivt?

Här anmäler du dig till Föreningskunskap

Antidoping/kosttillskott/Kost – hur ska vår förening tänka kring detta?

Här anmäler du dig till Antidoping/kosttillskott/kost

Onsdag 13 november 18.00 – 21.00, du väljer en av föreläsningarna. (Fika från 17.30)

Ledarskapsutbildning för vuxna – hur blir jag en medveten ledare?

Här anmäler du dig till Ledarskapsutbildning för vuxna

Ledarskapsutbildning för dig mellan 13 och 20 år – hur kan jag leda andra unga i min förening?

Här anmäler du dig till Ledarskapsutbildning 13-20 år

Söndag 17 november 9.00-12.30

9.00-10.15 - Vilken plats får idrotten när Nacka växer? Kultur- och fritidsdirektör Anders Mebius informerar.

10.15-10.30 Fika

10.30-11.00 Utdelning av utmärkelsen Utmärkt förening och No Fall Idrottsstipendium.

11.00-12.30

Föreläsning med idrottspsykologen och författaren Johan Fallby. Gör det bättre själv om du kan!

Här anmäler du dig till söndagen

Johan tar upp frågor som berör idrottsföräldrars och tränares beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten. Han ger också praktiska råd till dig att använda i din idrottsvardag oavsett om du är tränare, ledare, beslutsfattare och/eller förälder. Föreläsningen bygger på forskning blandat med Johans egna erfarenheter och den gör upp med gamla sanningar och behandlar på ett nyskapande sätt föräldrarollen i idrotten. Du kommer få praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i ditt barns idrottsmiljö.

- Självklart ska man vinna mycket och tidigt… eller?

- Motivation är medfött!

- Hur mycket ska man träna som barn?

- När måste man välja idrott?

- Är det viktigaste att vinna eller hur man vinner?

Du hittar också informationen på www.nacka.se/foreningsledardagar

IBS P12 14:00, 25/11 13:30
IBS P12 13:00, 25/11 13:30