Veteran

4 raka mål i sista perioden!
2016-11-23 22:03
Hemma match mot Skogås/Trångsunds IBK.
Dålig start som vanligt av Nackas veteraner. 0-3 efter första perioden. Vi är inte alls på tårna & Skogås har lite flyt också i sina mål.

2:a perioden börjar bättre där vi reducerar & gör 1-3 efter 55 sekunder spelade genom Christer som även fick bära lagkaptens bindeln, för våran kära lagkapten Micke har åkt på semester till Thailand. Nackas veteraner krigar på & reducerar ännu en gång & gör 2-3. Nu har vi kontakt igen! Dock ville skogås annat & gör både 2-4 & 2-5 ganska omgående. 2:a perioden slutar 3-6 & nu låg Nacka under med 3 mål igen.

Lagkapten Christer tar ett ordentligt snack inför 3:e
Nacka kämpar på & när klockan står på 12:01 gör Christer sitt 2:a mål för dagen 4-6 på tavlan. 13:49 på klockan gör Nacka 5-6 genom Sebbe som gör sin första match. Ett riktigt fint skott på ett frislag som borrar sig in i nättaket. Nacka har kontakt igen!
14:49 på klockan åker Marcus ut 2 min efter en tryckare i ryggen. Jobbigt läge! Men Skogås får inte till något ordentlig PP & när klockan står på 16:48 så kvitterar vi genom Micke Emsjö i Boxplay.

Vi har vänt 2 underlägen till 6-6 lika & borde vara nöjda med en poäng. Dock ville Nacka & Walter något annat. Lite mindre än en minut efter kvitteringen så kommer 7-6 för Nacka genom Walter som skjuter ett riktigt hårt skott som målvakten i Skogås inte har en chans att ta. Spännande slut minuter men Nacka lyckas hålla undan & avslutar sista perioden med att göra 4 raka mål. Nacka hade det mesta av spelet hela matchen & förtjänade segern trots vi låg under mesta delen av matchen.
En riktigt skön seger & 4:e vinsten för säsongen!