Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida

2021-12-02 15:00
Delta i tävlingen och Scanna för Nacka

Delta i Nacka´s stora Jultävling

ICA Maxi Nacka är en viktig partner till Nacka IBK. De stöttar sedan länge vårt arbete och vill bidra till att utveckla vår verksamhet för ett positivt Nacka.

När du handlar på ICA Maxi Nacka finns möjlighet att samtidigt bidra med pengar till föreningen, utan att det kostar dig något. För varje inköp som görs på ICA Maxi där streckkoden för ”Nacka IBK” scannas går 2% tillbaka till Nacka IBK. Det gäller oavsett antal handlingar, och är oberoende av inköpets storlek. Det enda som krävs är att streckkoden scannas och att köpet därigenom registreras på Nacka IBK. Vår förhoppning är att alla som gillar Nacka IBK – spelare, ledare, medlemmar, familjer och innebandyintresserade – på detta sätt vill bidra till föreningens verksamhet. Handla gör vi ju alla ändå.

Under perioden 1-24 december genomför vi tillsammans en tävling – den stora julhandeln för Nacka IBK – med möjlighet att vinna priser till både laget och dig. Tävlingen går till så här:

1. Handla på ICA Maxi Nacka och scanna streckkoden för Nacka IBK två gånger. Du hittar streckkoden där självscanners hämtas, eller vid kassorna.
  2. När du handlat och scannat för Nacka sparar du kvittot.
  3. Skriv namn, lagtillhörighet och telefonnummer synligt på kvittot.
  4. Det ska även synas på kvittot att du scannat för Nacka (se bild ovan)
  5. Fota eller scanna kvittot och skicka till sanna@nackaibk.se eller 070-022 11 66.

Tävlingen pågår 1-24/12. Kvittona ska lämnas in senast 30/12 för att vara med i tävlingen. De två lag med flest antal inlämnade kvitton vinner unika lagpriser. Dessutom vinner fem individer priser. Desto fler kvitton, ju större chans att vi vinna för både dig och laget.

Priser

1:a pris - Det lag som lämnar in flest kvitton vinner en cupavgift för max 2.000 kr.

2:a pris – Det lag som lämnar in näst flest kvitton vinner 1000 kr till en lagaktivitet.

Vi kommer också lotta ut 5st julklappar från Nacka IBK bland alla de som lämnar in kvitton.

Tillsammans för ett positivt Nacka

Herrarna tar emot Täby på onsdag
2021-11-29 14:32
Nacka IBK - Täby FC onsdag 20:30

På onsdag spelar herrarna åttondelsfinal hemma mot Täby FC (Allsvenskan) i Bäst i Stan (DM). Matchen startar 20:30 i Ormingehallen.

Kom och hejja fram de till vinst.

I och med nya restriktioner som börjar gälla på onsdag behöver du föranmäla dig, max 100 i publiken. Du föranmäler dig till Kim Leindahl på sms, 070-167 33 11, alt till en spelare i herrarna.

Varmt välkommen till Ormingehallen!

Imorgon startar VM 2021 i Uppsala
2021-11-26 09:00
Foto: Per Wiklund

Missa inte VM i Uppsala!

I helgen går VM 2021 av stapeln och pågår under en vecka. Kommer Sverige lyckas försvara guldet?!

Du ser alla Sveriges matcher på SVT, så på med TV:n lördag 16:55. Sverige spelar sin premiärmatch mot Slovakien.

• 27 november - Sverige-Slovakien 17:00

• 28 november - Sverige-Tyskland 15:30

• 30 november - Sverige-Finland 16:55

• 2 december - Kvartsfinal 18:00

• 4 december - Semifinal 15:30

• 5 December - Bronsmatch/Final 12:00/16:15

Läs allt om VM Start - WFC 2021 - InnebandyVM Dam 2021

Vi hejar också såklart lite extra på Nadia Cattaneo (Schweiz) och Charlotta Hjorth (Norge) som representerar Nacka IBK i VM. Läs intervju med spelarna här Cattaneo och Hjorth representera Nacka IBK i VM - Nacka IBK (nackainnebandy.se)

2021-11-19 14:00

Följ ditt Nacka-lag!
2021-11-17 11:00
Svensk Innebandys App

Ladda ner appen och följ ditt Nacka-lag!

I appen för Svensk Innebandy kan du följa dina favoritlag. Håll koll på lagens matcher, följ matcherna live, ladda upp bilder och filmer enkelt och heja digitalt.

Bjud in dina nära och kära att följa just ditt Nacka-lag!

-Tillsammans mot ett starkare Nacka-

Förlängt granköp!
2021-11-09 10:30

Förlängd period för granköp...

Utifrån många önskemål och förfrågningar om att köpa årets fina julgran från Nacka IBK har vi fått möjligheten att förlänga beställningsperioden i ytterligare en (1) vecka. Så för alla er som inte hann beställa, är nu sista dag för beställning söndag 14 november.

Beställning görs liksom tidigare på Bokning - Nacka IBK - SportAdmin

Förutom Nackas finaste granar, går en del från varje gran till vår verksamhet och möjliggör prioriterade initiativ och projekt. Tacksam för ert stöd och engagemang.

Tillsammans för framtidens Nacka!

Kansliet

Innebandyskolan, 23/11 14:00