KÖP DIN BILJETT TILL DAM SSL & HERR DIV1 HÄR!!!
Nacka IBK

Herr-Div1
Hemmapremiär!
2022-09-23 15:08, Herr-Div1

Imorgon lördag är det dags för herrlaget att visa upp sig i hemmaborgen, och för att krydda det lite extra är det en härlig derbykänsla i luften då Värmdö kommer på besök.

Vi tog ett snack med coach Peppe Sjöstrand för att känna av läget inför matchen.

Dam-SSL
Ny match, nya möjligheter.
2022-09-23 11:00, Dam-SSL
Foto: www.perwiklund.se

Dags för ny match imorgon lördag då det bär av neråt i landet för att ta sig an nykomlingarna Kalmarsund. Ett lag som ser intressant ut och som öppnade upp med en seger i premiären.

Vi passade på att växla några ord med våran målvakt Stephie Dalbjer inför helgens drabbning, för lite blandat snack.

Derby Nacka IBK-Värmdö IF i Herr Div 1 nu på lördag 24/9
2022-09-21 21:07
Välkommen till Ormingehallen kl. 16.00

Redan i hemmapremiären för herrarna i Div 1 är det dags för lokalderby i Ormingehallen då Nacka IBK tar emot Värmdö IF. Förra gången lagen möttes i seriesammanhang var det tokfullt i hallen. Vi hoppas på samma stöd igen!

Nacka IBK kommer från en imponerande premiärseger med 11-4 borta mot Uppsala Teknologer. Förra årets poängspelare Joakim Sjö, Pontus Furevik, Jack Noacksson och Markus Palokangas hade konserverat formen och levererade både mål och assist. I årets Nacka IBK hittar vi många unga spännande spelare, både från de egna ungdomsleden till intressanta nyförväv.

Visa ditt Nacka-hjärta och kom till Ormingehallen på lördag kl 16.00 och bidra till innebandyfest! Cafeterian och grillen är öppen.

Och tack till alla ni 200 personer som kom till damernas SSL premiär förra helgen och bidrog till en härlig inramning. Vi hoppas att ni kommer tillbaka även nu i helgen.

Se till att boka dina biljetter före det blir fullt. Förköp krävs.

Boka biljetter Nacka IBK-Värmdö IF

Välkomna!

Full fart från start.
2022-09-17 13:00

Nu är försäsongen över och och imorgon söndag är det dags för seriepremiär för damlaget, och det lär bli full fart från start då Thorengruppen kommer på besök i hemmaborgen.

Vi passade på att växla några snabba ord med tränare Leif Sipilä inför premiären.

Ny division, nya möjligheter.
2022-09-17 04:45

Nu är försäsongen över och idag är det dags för seriepremiär i Div. 1 för herrlaget, och vi passade på att växla några ord med tränare Peter Sjöstrand.

Dags för hemmapremiärer. Säkra din plats!
2022-09-15 13:30

Träningsmatcherna är avklarade. Svenska Cupens gruppspel och Bäst-i-stan likaså. Nu är det dags att ställa siktet på säsongsstart i både SSL för dam- och Division 1 för herrlaget. Säkra din plats i Ormingehallen genom att köpa ett säsongskort! Vi har också släppt styckbiljetter till samtliga hemmamatcher.

Dam-SSL, 24/09 20:45
Herr-Div1, 23/09 15:08