KÖP DIN BILJETT TILL DAM SSL & HERR DIV1 HÄR!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka IBK
Innebandy

Kom och måljubla i Ormingehallen på lördag
2023-02-22 23:03

Nacka IBK-Warbergs IC i SSL lördag 25 februari

Till helgen är det dags för en ny mycket, mycket viktig match i Dam SSL då vi på lördag 25 februari kl 16.00 tar emot Warbergs IC hemma i Ormingehallen. Så inled sportlovet med att tillsammans fylla hemmahallen med härlig stämning, heja-rop och massor av Nacka-tröjor som ger tjejerna extra energi på planen. Kom och måljubla med Nacka IBK! Alla som kommer med Nacka IBK-tröjor bjuds på korv och Festis.

 

Boka dina biljetter: Nacka IBK-Warbergs IC

 

Herrkontraktet i Div 1 23/24 säkrat

I förra helgens hemmamatch mot Hammarby IF, i en välfylld Ormingehallen, tog herrlaget den poäng som behövdes för att redan nu säkra nytt kontrakt i den mycket jämna Stockholms-ettan. Det årstår tre matcher i serien, där vi har häng på Värmdö IF som just nu parkerar på 4e platsen som ger kval uppåt. Nu i helgen möter vi serieledande Hässelby IBK på bortaplan.

 

Nacka Företagarträff

Imorgon torsdag 23 februari så finns Nacka IBK på plats i Nacka Strands-mässan för Nacka Företagarträff. Så kom förbi och säg hej om du har vägarna förbi.

 

Nacka Pokalen

Fredag 31 mars är det dags för den första upplagan av Nacka IBKs företagsturnering – Nacka Pokalen. Många företag kommer ställa upp och visa om de är Nackas bästa innebandylag. Det finns fortfarande ett antal platser kvar om du är sugen att anmäla ett lag. Hör av dig till kansli@nackaikb.se för mer information och att boka en plats.

Alla till Ormingehallen på lördag 21/1 – Nacka IBK-Karlstad Innebandy
2023-01-18 22:51

Nu på lördag 21 januari kl. 16 behöver Nacka IBK Dam din hjälp. Vi möter då Karlstad Innebandy i en ny oerhört viktig SSL-match. Låt oss visa kraften i Nacka IBK!

 

Vi har med oss mycket energi från förra helgens fantastiska avslutning och seger hemma mot Sirius. Men den energi vi får från alla er supporters från läktaren är ovärderlig. Tillsammans kan vi besegra Karlstad. Så boka in lördag eftermiddag i Ormingehallen och bidra till härlig Nacka-stämning på läktaren. 

 

Alla spelare (oavsett ålder), ledare, medlemmar och supporters som kommer till matchen iförda Nacka IBK-kläder bjuds dessutom på korv med bröd och Festis. Det Nacka IBK-lag som får dit flest besökare vinner även en unik träning med besök av spelare från SSL-laget. 

 

Tillsammans är vi Nacka IBK!

 

Förboka dina biljetter: Nacka IBK-Karlstad Innebandy


Matchvärd: Lindqvist: Contemporary

En ny innebandyhelg är igång
2023-01-14 09:51

Årets första "ordinarie" innebandyhelg är nu äntligen igång. Ormingehallen bubblar just nu av av fantastisk innebandyglädje när Innebandyskolan kör sin verksamhet. Över 200 barn kör motorik, tränar teknik och får möjlighet till matchspel under ledning av våra ungdomsledare. I helgen kommer alla våra ungdomslag spela matcher runt om i Stockholm, och givetvis hemma i Nacka. Så har du inget planerat för helgen finns det många fina möjligheter till innebandy.

 

Senare idag, lördag 14/1 kl. 16.00, är det dags för match i Herr Div 1 då Nacka IBKs herrlag tar emot Vallentuna IBK i Ormingehalle. Ta plats på läktaren och kolla in fartfylld innebandy. 

 

Förboka dina biljetter: Nacka IBK-Vallentuna IBK

Matchen sänds även digitalt: Digital sändning Nacka IBK-Vallentuna IBK 

 

Imorgon söndag är det fullt drag i Ormingehallen. Efter flertalet intressanta ungdomsmatcher är det dags för en ny viktigt SSL match för våra damer som tar emot IK Sirius. Kom och stötta laget i jakten på viktiga poäng. Matchstart kl. 15.00. Energin från fullsatta läktare ger laget stor energi i matcherna. Så kom ner och häng med Nacka IBK.

 

Förboka dina biljetter: Nacka IBK-IK Sirius

 

Vill ni ha mer innebandy är det bara att stanna kvar i Ormingehallen. Där fortsätter matcherna hela söndagskvällen. Först med match i Dam Div 1 där Nacka IBK tar emot Hässelby kl. 17.15, varefter innebandyhelgen avslutas med match för Nacka IBK i Herr Div 3 mot IK Tomtberga kl. 19.15

 

Vi fortsätter även denna helg att hylla Ebba Zetterqvist och Ida Wiklund som var med och spelade hem guldet till Stockholm i SDF-SM efter ett imponerande slutspel förra helgen i Nyköping. Hanna Fridh ingick i ledarstaben. Grattis!

Nacka IBK i landslagstruppen till VM-kvalet
2023-01-04 12:59

Vi är stolta över nyheten att vår lagkapten och back Vilde Rundfloen är uttagen i damernas landslagstrupp som ska representera Sverige i VM kvalet 31/1-4/1. En trupp som ska spela Sverige till VM i Singapore som avgörs senare under året. Även f.d. Nacka-spelare Saga Emtell ingår i truppen.

 

För mer info och hela truppen: https://www.innebandy.se/nyheter/sju-debutanter-i-damlandslagets-vm-kvaltrupp

 

Kom och heja fram Vilde och Nacka IBKs damer i SSL-matchen mot Kalmarsund nu på lördag 7 januari kl 16.00 hemma i Ormingehallen. 

 

Förboka dina biljetter: Nacka IBK-FBC Kalmarsund

Gott nytt innebandyår
2022-12-31 11:31
Nacka IBK 2022
Ett innebandy-år är snart till ända. Som tur är så är vi mitt i pågående säsong, så väntan på nästa träning och match är inte så lång. Julledighet och årsskifte ger tillfälle till återblick och reflektion. Vi summerar 2022 som ett innebandy-år med historiska toppar, lansering av nya projekt, och nya bekantskaper. Men också utmaningar som behövt hanteras. Ett år där vår utveckling ger oss positiva känslor för framtiden.
 
Tillsammans är vi Nacka IBK
Det är en fin förening som vi har och tillsammans är. Att återkommande få uppleva fantastisk glädje, fin gemenskap och härlig energi från ca 900 spelare och 150 ledare samt alla föräldrar och supporters vid träningar, matcher, cuper, läger eller andra aktiviteter. Det är tillsammans vi är och formar Nacka IBK, och tillsammans skapar vi därigenom ett mer positivt Nacka. Vi är stolta över att se allt engagemang som finns kring lag, spelare och i föreningen som helhet. Tillsammans får vi fler spelare att börja, och fortsätta, spela innebandy i Nacka IBK.
 
Spelare, lag och ledare
Vi har under året fortsatt välkomna nya spelare till föreningen. Att se nyfikenhet, längtan och glädje från våra 220 yngsta spelare i Innebandyskolan varje lördag, och vid avslutningarna under våren och vintern är fantastiskt. Innebandyskolan leds av föreningens ungdomsledare. Att utveckla våra ledare är ett prioriterat område. Vårt arbete med ”Ungdomsledarakademin” har fortsatt, och fortsätter framåt. Vår ambition 2023 är att ge ännu bättre förutsättningar, utveckling och inspiration för alla våra ledare.
 
Nya lag har under 2022 bildats med spelare från Innebandyskolan. Och framförallt har spelare i alla våra ca 25 barn- och ungdomslag i olika åldrar, tjejer och killar, fortsatt utvecklas tillsammans. Att kontinuerligt se utvecklingen på och vid sidan av planen, med glädjen och gemenskapen på träningar och matcher är kärnan i Nacka IBK. 
 
Cuper och läger
I maj var det premiär för nystartade Nacka Innebandy Cup med 20 lag från Stockholm på Blå-nivå. En helg då Omringe- och Myrsjöhallen bubblade av innebandyglädje. Cupen fortsätter även 2023, med ambition att utvecklas med fler lag, och dagar. Vi har under 2022 även fått möjlighet att vara värd för ”Schyssta Cupen” med lag och spelare från hela Stockholm. Vi har arrangerat läger på sport-, påsk-och höstlov samt sommarläger för spelare i olika åldrar. 
 
Avancemang för våra representationslag
Vi har 22/23 två lag i nationella serier, vilket är unikt i Nacka-idrotten. Damerna slutade 21/22 på en fin 7e plats i SSL, vilket innebar att slutspel för första gången spelades i Ormingehallen. Vi förlorade, efter tre tuffa matcher, i kvartsfinalen mot seriedominanta Pixbo Wallenstam. Under hösten har Nacka-spelarna Stephanie Dalbier och Philippa Blom fått göra debut i landslagströjan. SSL säsongen 22/23 inleddes med en fullsatt hemmahall och härlig stämning. Laget har under höstsäsongen krigat på i en tuff och jämn serie. Ambitionen för våren är tydlig – vinna matcher, klättra i tabellen och säkra fortsatt SSL-kontrakt.
 
Herrlaget avancerade efter 21/22 till Div 1 efter att ha vunnit Div 2 i överlägsen stil, där laget gick igenom säsongen obesegrade. Vid juluppehållet 22/23 parkerar Nacka IBK herrar i mitten av Div 1 Östra Svealand. Vi fortsätter att bygga vidare på ambitionen att våra representationslag till största delen ska bestå av spelare fostrade i föreningen. Flera juniorer har under 2022 fått chansen i herrlaget.
 
Bredd på junir och senior
Vi har en fin bredd på junior- och seniornivå. Vi kunde i våras skriva in seriesegrar för herrarna B-lag i Div 4, och HJ i HJ3. Ett avancemang där B-laget under hösten 22/23 etablerat sig i toppen av Div 3, och HJ i HJ2. Föreningens HJ var under sommaren på innebandyäventyr i Singapore, där de slutade tvåa i både herr- och U21-klasserna efter finalförluster mot SSL-laget Dalen. HJ spelar 22/23 i en tight JAS-serie. DJ har 22/23 ett samarbete i JAS med Värmdö IF, där laget toppar tabellen vid juluppehållet. 
 
Under 2022 fick en HJ-spelare från Nacka IBK plats i Stockholms-laget som tog sig till kvartsfinal i distrikslags-SM i Umeå. Två spelare från DJ har tagit plats i Stockholms stadslag, där SDF-SM spelas nästa vecka, samt en spelare som reserv i SM-truppen.
 
Nacka-spelare
Vi är även stolta över att se framgångar för spelare som tagit klivet vidare från Nacka. Kevin Ahlholm som 22/23 spelar SSL med, och levererar poäng i, Hagunda. Saga Emtell som vann VM-guld i U19, och blev utsedd till matchens spelare i finalen, och som 22/23 spelar i Västerås Rönnby. Och givetvis Nacka-sonen, Niklas Ramirez, som efter VM-guldet i Schweiz nu kan titulera sig dubbel innebandyvärldsmästare. 
 
Innebandy för alla genom hela livet
Vi fortsätter utveckla vår verksamhet för att ge möjligheter för alla att kunna spela innebandy genom hela livet. Innebandyglädjen är tydlig hos våra veteraner och i Tigers. I Innebandy+ träffas våra spelare >60 år varje fredag för att träna och prata innebandy. Under året har även ett nytt damveteran-lag startats igång.  
 
Utmaningar, tuffa beslut och framåtlutat arbete
Tyvärr har vi också haft utmaningar genom de spår som pandemin lämnat efter sig. Spår som märks i idrottsvärlden, innebandy-Sverige och även i Nacka IBK. Spår i form av spelare som slutar, svårigheter att få tillbaka de yngre, minskade intäkter från uteblivna evenemang. Utifrån en ansträngd ekonomi blev vi tvingade att omorganisera kansliet för att minska kostnaderna, och samtidigt skapa förutsättningar att öka intäkterna. Men genom förändringar, tuffa beslut och ett medvetet arbete utifrån en långsiktig strategi så kommer ekonomin stabiliseras, och nya möjligheter skapas.  
 
Hemmahallen
Vi har under hösten fortsatt arbetet med att utveckla Ormingehallen som hemmaarena. Nya mörkläggningsgardiner är på plats. En ny projektor har installerats, som ger oss möjligheter att rama in matcher och evenemang Och till matcherna efter jul så kommer svarta tyger på lång- och kortsida rama in planen. 
 
2023!
Vi ser fram emot ett nytt innebandyår tillsammans i Nacka IBK. Vi kommer fortsätta arbeta för att utveckla föreningens verksamhet på alla plan. Både i närtid 2023, och samtidigt långsiktigt utifrån strategi och planer. Vi kommer växla upp arbetet för att välkomna fler nya spelare till föreningen, och få fler att fortsätta längre. Att utveckla individer och lag. Att skapa förutsättningar för att vi ska ha de bästa ledarna i Nacka-idrotten och Innebandy-Stockholm. Att göra vår hemmahall till en bättre innebandyarena. Att fortsätta utveckla initiativ och projekt som bidrar till ett bättre Nacka IBK, och ett mer positivt Nacka. Att engagera fler partners. Och framförallt ser vi fram emot alla möten med engagerade spelare, ledare, föräldrar och supporters.
 
Tack för ditt engagemang och det du bidrar med. Vi syns 2023!
 
Tillsammans är vi Nacka IBK. 
 
Karl, Daniel, Eric, Åsa, Erik, Johan, Håkan
(Styrelsen)
2022-12-19 18:51

Boo Energi har varit vår trogna och engagerade sponsor sedan många år. Liksom oss, så är de engagerade för att bidra till ett mer positivt Nacka. Förutom att vara en trygg och omtänksam sponsor till föreningen och elleverantör har Boo Energi en intressant prismodell som de kallar Boo-portföljen. Något vi tillsammans vill lyfta i tider då elmätaren går på högvarv. 

 

"Genom att samla vårakunders elvolymer i en och samma portfölj, handlar våra experter el till våra privatkunder på samma sätt som stora industrier köper el till sina bolag."

 

Fler och fler har upptäckt fördelarna med Boo-portföljen, vilken passar den som vill ha ett lugnare, riskminimerat och tryggare elpris. När du väljer Boo-portföljen låter du Boo Energis professionella elhandlare, som bevakar elmarknaden på heltid, hantera inköpen av el åt dig.

Boo-portföljens snittpris har sedan starten varit drygt 10 öre/kWh lägre än rörligt pris och under 2022 till och med augusti i år 69 öre lägre än det rörliga elpriset (inkl. moms).

 

Alla kan vara kund hos Boo Energi och det är smidigt att teckna ditt elavtal på Boo Energis hemsida, det tar ungefär 3 minuter. Nu när elpriset stigit är det än viktigare att ha ett bra elavtal. Vill du ha hjälp är du alltid välkommen att höra av dig till deras kundservice 08-747 51 70 eller post@booenergi.se  


Boo Energi ser till att du har ett marknadsmässigt bra elpris över tid samtidigt som du som kund är med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp då all deras el är 110 % klimatpositiv.


Läs gärna mer på Boo Energis hemsida: 

www.booenergi.se/ett-smartare-elpris  

Nyheter från våra lag
Herr-Div1, 11/03 22:30 
Dam-SSL, 06/03 21:30 
Dam-SSL, 04/03 22:30 
Herr-Div1, 03/03 22:30 
Dam-SSL, 27/02 20:30 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer