KÖP DIN BILJETT TILL DAM SSL & HERR DIV1 HÄR!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka IBK
Innebandy

Dags för innebandyhelg igen – 2x hemmamatcher i SSL och Div 1
2022-11-25 17:06
2x toppmatcher hemmma i Ormingehallen

Äntligen fredag, och äntligen dags för ny innebandyhelg! Många matcher med alla våra fantastiska lag i olika åldrar och serier väntar.

 

Ikväll fredag kl. 19.45 väntar derby i Herr Div 3 hemma i Ormingehallen där Nacka IBK tar emot Värmdö IF. Samtidigt spelar HJ JAS borta mot Hammarby IF kl 20.00 i Sjöstadshallen. Denna match sänds på SolidSport om ni vill kolla in föreningens juniorer i en toppmatch i JAS. DJ har match borta mot Sköndal.

 

Helgen fortsätter därefter med en fullsatt Ormingehall imorgon lördag då Innebandyskolan drar igång. Vidare matcher med alla våra fantastiska tjej- och killag i olika åldrar. Imorgon lördag spelar även HJ Ungdom derby borta mot Värmdö i Värmdöhallen. På söndag kl 12.45 spelar Dam Div 1 bortamatch mot Råsunda IF.

 

Imorgon lördag kl 16.00 tar Herrlaget emot Hässelby IBK i en ny toppmatch i en jämnd DIv 1-serie. Vi har spelat många jämna matcher mot Hässelby flertalet gånger de senaste säsongerna då vi båda har tampats i samma Div 2-serie, där vi båda tog klivet upp inför 22/23. Kom och kolla live i Ormingehallen, eller följ matchen via SolidSport.

 

Boka dina biljetter här: Nacka IBK-Hässleby IBK, Herr Div 1

Till digitala sändningen: Nacka IBK-Hässelby, digital sändning

 

Innebandyhelgen fortsätter på söndag 15.00 då Damerna välkomnar topplaget Pixbo Wallenstam i SSL till Ormingehallen. Serientvåan som vi ställdes mot i kvartsfinalen i våras, och nu mycket gärna vill ha revansch mot. Toppinnebandy utlovas!

 

Boka dina biljetter här: Nacka IBK-Pixbo Wallenstam, Dam SSL

 

Vi syns i någon hall! Lycka till i alla matcher.

Tack för ert fantastiska Nacka-hjärta.

Ny kanslichef till Nacka IBK
2022-11-07 20:04
Jeanette Ericsson, ny kanslichef Nacka IBK
Bästa Nacka IBK-medlem,
 
Vi hoppas att höstlovet har varit fint. Efter en spännande säsongsuppstart tar vi nu sikte mot andra halvan av höstsäsongen.
 
Vi arbetar hela tiden för att på olika sätt utveckla Nacka IBK och att skapa de bästa förutsättningarna för vår förening. Vi har en fantastisk verksamhet med stora möjligheter. Men efter två tuffa år med Covid-restriktioner behöver vi säkerställa föreningens långsiktiga balans. Ett viktigt fokusområde i detta är att optimera verksamheten genom att både minska kostnadsnivåerna samtidigt som vi skapar förutsättningar för att öka intäkterna. Som en del i detta har vi under hösten tagit ett antal tuffa beslut, varav ett var en omorganisation av vårt kansli. 
 
Vår målbild med ett förändrat kansli var att tillsätta en kanslichef med kombinerad erfarenhet från ledarskap, arbete i idrottsförening samt kommersiell utveckling och försäljning. Vi kan nu, efter en rekryteringsprocess med flertalet intressanta ansökningar, meddela att vi gjort klart med en ny kanslichef till Nacka IBK. Vi är glada att kunna presentera Jeanette Ericsson som vår nya kanslichef. Ett val baserat på både kompetens, erfarenhet, förenings- och innebandykoppling samt lokal kännedom. 
 

– Det har varit en väldigt tuff start för oss i den nya styrelsen där vi snabbt behövt agera för att få kontroll över föreningens ekonomi. Som vi kommunicerat tidigare är det ingen akut fara, samtidigt som vi inte har tid att vänta. Vi valde då att genomföra den här omorganisationen vilket framförallt har varit väldigt emotionellt krävande för alla inblandade. Vi såg också en risk i omorganisationen då vi vet hur svårt det är att hitta duktiga medarbetare. Det känns därför fantastiskt att vi har lyckats knyta till oss en så kompetent, erfaren och bra person som Jeanette samtidigt som vi i någon form också kommer ha kvar Max som anställd i föreningen. Att våra avgående kanslister och uppskattade medarbetare, Sanna och Cecilia, båda två har gjort klart med nya spännande utmaningar i arbetslivet gör att utfallet är nära nog optimalt, säger Karl Andrén, ordförande Nacka IBK.

 
Jeanette är ett välbekant ansikte för många i både Boo, och Nacka IBK, då hon har varit ansvarig för barn- och ungdomsverksamheten på Boo FF, vilket inkluderat bl.a. Fotbollsskolan, Sommarlägret och andra projekt. Jeanette spelar även i Nacka IBKs veteranlag, och har under ett flertal år suttit i föreningens styrelse. Dessutom har hon erfarenhet från att både leda säljorganisationer, och driva säljprocesser. Jeanette tillträder rollen den 1 december, och kommer vara baserad på kansliet i Ormingehallen. Jeanette lämnade sin plats i styrelsen i samband med ansökan.
 
– Jag är oerhört glad och hedrad över uppdraget som kanslichef. Det känns väldigt roligt  och spännande att få fortsätta jobba med föreningsfrågor och idrott, något som ligger mig varmt om hjärtat och varit en stor del av mitt liv sen jag som 14-åring tog mitt första tränaruppdrag. Jag brinner för ett hållbart idrottande och ser fram emot att tillsammans med Nacka IBK:s fantastiska ideella resurser som medlemmar, spelare, ledare och styrelse fortsätta att förvalta och utveckla den fina verksamhet som genomsyrar Nacka IBK, säger Jeanette Ericsson.
 
Tillsammans med Jeanette kommer vi fortsätta arbetet med att utveckla föreningens verksamhet inom de områden och mål som presenterats och beslutats vid årsmötet, och som är styrelsens uppdrag från medlemmarna. Vi återkommer inom kort med mer information om planen framåt.
 
Tillsammans skapar vi ett mer positivt Nacka IBK.
 
Styrelsen
Innebandyhelg och Nacka-Farsta
2022-10-28 16:07

Dags för en ny härlig innebandyhelg. Som varje helg väntar många spännande matcher på olika håll för alla våra lag. Från de yngsta till våra representationslag och veteraner. Dessutom är det som alla lördagar full fart i Innebandyskolan.

 

Imorgon lördag kl 16.00 hoppas vi att ni alla kommer och hejar fram Nacka IBKs herrlag i derbymatchen mot Farsta IBK i Div 1. En viktig match i en jämn serie där det skiljer 1 poäng mellan Nacka IBK på 7e plats, och Farsta på 5e. Kom till Ormingehallen för en kul lördagseftermiddag med fartfylld innebandy. Härlig stämning, och grillen är tänd. 

 

Biljetter förbokar du här:
Boka biljetter Nacka IBK-Farsta IBK

 

Helgen startar med match för HJ i JAS ikväll kl 19.00 borta mot Vendelsö IK. På söndag tar Herrlag B emot IBF Tullinge i Div 3. Dam SSL har speluppehåll då landslaget spelare Euro Floorball Tour, där vår keeper Stephanie Dalbjer är med i truppen.

 

Du har väl inte missat att det är dags att beställa Nacka IBKs julgran. Förutom en fin gran till hus, och/eller trädgård, så bidrar du genom ditt köp till att fortsätta vår förening. Granen levereras vid Ormingehallen lördag 10 december. Det lag som säljer flest granar belönas med en fri cupavgift.

 

Köp din julgran här:

Nacka IBK Julgran 2022

 

Vi syns i Nacka-tröjan i helgen!

 

Matchdags, nyförvärv och julgranar
2022-10-22 11:37
God innebandylördag

En ny härlig innebandyhelg har dragit igång. Igår tog HJ en fin seger med 3-2 borta mot Älvsjö i JAS. Innebandyskolan pågår just nu för fullt i Ormingehallen. Och många spännande och kul matcher väntar för alla våra ungdomslag i hallar runt om i Nacka och Stockholm.

 

I eftermiddag – lördag 22/10 kl. 16.00 – får Nacka IBK Herr finbesök i Div 1 då klassiska Balrog Botkyrka står för motståndet i Ormingehallen. Ett Balrog med tre SM-guld på meritlistan. Det senaste guldet (2004) var Nackas forward och spelande assisterande tränare Markus Palokangas med och erövrade. Vi ser fram emot en fartfylld match och härlig stämning på läktaren. Grillen är tänd och serverar goda burgare. Kom och heja på Nacka!

 

Köp biljett Nacka IBK-Balrog

 

Imorgon söndag spelar Nacka IBK Dam ny match i SSL, denna gång borta mot IBF Falun. Med i truppen är nya assisterande tränaren och Gustav Hellgren. Under lördagen presenterades även det spännande nyförvärvet Mahiro Shimizu, japansk landslagsspelare. Matchen kan du kolla in på SportExpressen.

 

Kolla IBF Falun-Nacka IBK

 

DJ tar sig an Värmdö i ett klassiskt derby lördag eftermiddag i Myrsjöhallen. Och på söndag spelar Nacka HJ Ungdom bortamatch mot Nynäshamn i HJ3. 

 

Och du har väl inte missat möjligheten att införskaffa den årliga Nacka IBK julgranen? Nackas finaste granar för hus och hem, där du dessutom bidrar till att utveckla vår fina verksamhet. 

 

Beställ din Nacka IBK-julgran

 

Innebandyhelgen fortsätter. Hoppas att vi syns i någon hall.

 

Nacka IBK

Dam-SSL
Välkommen Gustav Hellgren.
2022-10-21 19:49, Dam-SSL

Nu händer det grejer, och sportchefen Kim Leindahl kom idag med en spännande nyhet.

Dam-SSL
Ny match, nya möjligheter.
2022-10-21 10:00, Dam-SSL
Foto: perwiklund.se

Det närmar sig matchdag igen och denna helg bär det av mot Dalarna där IBF Falun står för motståndet.

Nyheter från våra lag
Herr-Div1, 03/12 21:00 
Dam-SSL, 02/12 08:00 
Dam-SSL, 27/11 10:00 
Herr-Div1, 24/11 18:00 
Dam-SSL, 23/11 10:45 
Dam-SSL, 17/11 16:05 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer