SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka

Till helgen drar innebandysäsongen igång med matcher!
2023-09-20 20:19

Efter en sommar med längtan, samt därefter veckor av träningar, träningsmatcher och cupspel, övergår nu säsongen äntligen till nästa fas. TIll helgen väntar premiärmatcher för många av våra lag. Såväl hemma- som bortahallar kommer att fyllas av Nacka IBK-spelare i olika åldrar. Vi är mycket peppade på att se säsongen 23/24 ta fart.

 

Matchsäsongen inleds officiellt på fredag 22/9 kl. 19.15 då DJ tar sig an Hammarby IF hemma i Ormingehallen. Därefter fortsätter det på olika nivåer, och i olika hallar. Både herr- och damlaget kliver in och har seriepremiär i Div 1 Östra Svealand respektive Allsvenskan Östra. Damlaget med ambitionen att vinna Allsvenskan för ett snabbt återtåg till SSL. Herrlaget med ambition att fortsätta etablera sig som Division 1-lag, inför säsongen 24/25 då seriesystemet läggs om. 

 

– Herrlaget har hemmapremiär i Division 1 Östra mot FBC Nyköping på lördag 23 september kl 16.00 i Ormingehallen. 

 

– Damlaget har premiär borta mot Täby FC söndag 24 september, och spelar sin hemmapremiär i Ormingehallen nästa lördag 30 september kl 16.00 mot RIG Umeå IBF. 

 

På lördag 23/9 inleds även HJ3-säsongen med derby borta mot Värmdö. HJ Dam Div 2 kliver in på söndag kl 12.15 hemma mot Huddinge i Ormingehallen, och direkt därefter vid 14.00 har vårt unga H3-lag premiär hemma mot Tomtberga. HJ JAS gör premiär hemma mot Hammarby IF på onsdag 27 september. Och så fortsätter det för alla våra flick- och pojklag. 

 

Kom till Ormingehallen och heja fram Nacka till en bra start på säsongen! Som medlem går du givetvis in gratis till våra matcher. Tillsammans är vi Nacka IBK!

 

Bokning av biljetter: Herr- och Damlagets biljettbokning

Nacka IBK-dagarna lördag och söndag 16-17 september
2023-09-08 12:17

Äntligen är innebandysäsongen igång!

De senaste veckorna har lag efter lag dragit igång verksamheten med träning och matcher. Det är fantastiskt härligt att se glädjen och gemenskapen hos alla lag som samlas och börjar spela tillsammans igen. Inom kort drar även säsongen igång för våra nyaste spelare. De som precis bildat lag, eller de som spelare i Innebandyskolan. 

 

Nacka IBK-dagarna för alla spelare, ledare och medlemmar

Nästa helg, lördag och söndag 16-17 september, så drar vi igång säsongen tillsammans i Ormingehallen. Vi bjuder då in till 2x Nacka IBK-dagar (9-15 på lördag och 10-17 på söndag). Intersport, Unihoc och Mizuno kommer vara på plats i hallen med möjlighet att prova nya Nacka IBK-kläder (träningsoveraller, träningskläder mm), testa säsongens nya klubbmodeller och nya skor, samt annan utrustning. Under helgen är 40% rabatt på alla köp- och beställningar som görs från Intersport, Unihoch och Mizuno. Så ett perfekt tillfälle att få säsongens material på plats!

 

Dessutom är Idrottsfoto på plats för att ta både lag- och individuella spelar-bilder. Vi öppnar även cafeterian för säsongen, och ett antal andra kul aktiviteter finns på plats. 

 

Alla lag ska ha fått information och inbjudan/kallelse från sin respektive lagledare med de tider som gäller för provning och fotografering för varje specifikt lag. Om ni saknar info, kolla med er lagledare/tränare om vilken tid ni ska vara där så att ni inte missar er lag-tid.

 

Alla spelare, och ledare, som kommer till Nacka IBK-dagarna kommer (utan kostnad) få en unik t-shirt.

 

Intersport

Vi har inför säsongen skrivit ett nytt samarbetsavtal med Intersport, vilket kommer innebära många fördelar till föreningen och alla medlemmar. Förutom bra priser vid utvalda tillfällen, så har de varit med i utveckling av hela vårt föreningssortiment och satt ett upplägg som förenklar hantering och beställning.

Ett tips är att registrera er som medlem på Club Intersport, och välja Nacka IBK som förmånstagare, och ange det nästa (och varje) gång ni handlar sportutrustning. Intersport ger Nacka IBK en extra sponsring med 3% på alla köp som görs av Club Intersport medlemmar.

 

Till Nacka IBK klubbshop hos Intersport

 

Tillsammans är vi Nacka IBK. Vi syns till helgen!

Nacka IBK + Intersport inleder långsiktigt samarbete
2023-06-27 11:30

Vi har under våren 2023 gjort en översyn och upphandling av både materialleverantör och återförsäljare till föreningen. Upphandlingen är en del av vår långsiktiga strategi att vara ledande, på och vid sidan av planen. I spelet, utveckling och hur vi driver vår verksamhet.

 

Utifrån det totala upplägg och erbjudandet som presenterades valdes Intersport som ny återförsäljare, och ett 4-årigt samarbetsavtal har skrivits mellan parterna. Unihoc kommer vara fortsatt materialleverantör till Nacka IBK.

 

– Vi är glada att välkomna Intersport till Nacka-familjen. De visade stort Nacka-hjärta genom sitt engagemang, kreativitet och framförallt viljan att tillsammans med oss bygga ett positivt Nacka. Att med innebandy som intresse, utövande och arena skapa glädje, hälsa och gemenskap. Samarbetet ger oss både kompetens, resurser och ökad tillgänglighet. Tillsammans kommer vi öka både synlighet och stolthet över att vara en del av Nacka IBK, säger Karl Andrén, ordförande Nacka IBK

 

Samarbetet inleds per 1 juni 2023. Inför säsongen 23/24 kommer en uppdaterad kollektion lanseras för spelare, ledare och supporters. Dessutom ökas tillgängligheten för både klubbkläder och innebandyutrustning genom kombinationen av digital föreningsshop, samt etablering av en egen innebandybutik i Ormingehallen. Alla medlemmar iår även unika Club-priser hos Intersport, och 3% från alla inköp görs går tillbaka som en kick-back och extra sponsring till föreningen.

 

– Vi är mycket glada och stolta över att vi inlett ett spännande samarbete med Nacka IBK. Nacka IBK har en ny stark organisation på plats. Det tillsammans med Elitverksamheten på seniornivå men framför allt den breda barn & ungdomsverksamheten runt om i Nacka gjorde att vi verkligen ser potential för ett fint och långsiktigt samarbete. Samarbetet är mycket viktigt för Intersport, både lokalt i Stockholm och internationellt för att visa att vi är en partner som satsar på Innebandy, säger Jenny Hope, Regionchef Intersport Team

 

Kollektionen kommer presenteras inför starten av säsongen 23/24, där provningstillfällen då Intersport och Unihoc närvarar kommer ges till varje lag. Vid säsongsstart ges även mer information till varje lagledare kring möjligheterna som samarbetet innebär. 

Vill du hjälpa till i föreningen?
2023-06-06 23:14

Brinner du för föreningslivet och vill hjälpa till att utveckla Nacka innebandy?

Inför nästa säsong behövs ytterligare stöd i styrelse och arbetsgrupper.

 

Följande områden behöver vi stärka upp inför kommande år:

- Försäljning

- Sport

- Kassör/Ekonomi

- Revisor

 

Hör av dig till valberedningen (stefanlaven01@gmail.com / mariaohman13@gmail.com) inför årsmötet eller till styrelsen (styrelsen@nackaibk.se).

 

Årsmötet är måndagen den 19:e juni.

Välkommen till Ormingehallen kl 19 och lyssna på Nacka IBKs visioner och framtidsplaner.

 

Styrelsen

 

 

 

 

 

 

 

Missa inte anmälan till sommarlovsläger
2023-05-23 07:50
Det är snart är dags för efterlängtat sommarlov. Och möjligheten att vara med på sommarens bästa läger – Nacka IBK sommarläger. Vi erbjuder alla spelare, både nuvarande som nybörjare, födda 2016-2009 möjligheten att under en vecka spela innebandy med kompisar, träning med fokus på att spela och ha kul! Lägret leds av föreningens ungdomsledare, och avslutas med turnering för alla.
 
Vi arrangerar tre lägerveckor – v25, 26 eller 33. Intresset är stort och anmälningarna är många. Antalet platser är begränsat. Häng på du också!
 
För mer information och anmälan:  Sommarläger 2023
Nacka IBK på plats under Ormingekarnevalen
2023-05-22 17:30

Till helgen 26-27 maj är det folkfest i Orminge. Det är dags för årliga Ormingekarnevalen med mängder av kul aktiviteter. Nacka IBK kommer vara på plats både fredag och lördag. 

 

Fredag den 26 maj mellan kl. 10.00-12.00 kan de yngsta testa på innebandy och 12.15-13.15 finns det möjlighet för dig som 60+ att testa på att spela med vårt innebandy +-gän

 

Lördag den 27 maj kl. 11-16 återupplivar vi SNAKE CITY CUP, om än i en mindre skala. Dra ihop dina kompisar, vi spelar 3 mot 3. Det kommer finnas 3 klasser att anmäla sig till.

Kids : 8-12 år. Teens: 13-18 år. Oldies: 18 år+. Maila jeanette@nackaibk.se för frågor eller anmälan.

 

För mer info om Ormingekarnevalen

Nyheter från våra lag
Herr-Veteran, 11/08 14:14 
Dam-Allsvenskan, 17/07 12:00 
Dam-Allsvenskan, 15/07 12:00 
Dam-Allsvenskan, 14/07 12:00 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer