VILL DU TESTA PÅ INNEBANDY I NACKA IBK? KLICKA HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka

Snö, vinter och full fart med innebandy
2023-11-25 11:42

Efter en vecka full av träning och lagaktiviteter är vi nu framme vid en ny fullmatad helg av mer innebandy. Lördagen har inletts med härlig glädje och energi med Innebandyskolan i såväl Orminge, Sickla som Tollare. Och matcherna med Nacka IBK-lag fortsätter dugga tätt i hallar runt om i Nacka och Stockholm. Totalt spelas 35 matcher med alla våra lag lördag-söndag på hemma- och bortaplan. 

 

Nyfiken att gå på match: Alla Nacka IBK-matcher 25-26/11

 

Herr Div 1 – Nacka IBK-Ekerö IK, lördag 25/11 16.00 Ormingehallen

I eftermiddag så har vi förmånen att igen få välkomna till hemmamatch med herrlaget hemma i Ormingehallen. Laget som tagit kliv efter kliv sedan säsongsstarten spelade förra helgen oavgjort mot Salem, inför välbesökta läktare. Vi bygger nu vidare ser fram emot att ta oss an Ekerö IK i en ny viktig, spännande och fartfyllt match. Så kom förbi och bidra med ditt stöd i jakten på nya poäng. Kan du inte ta dig till hallen sänds matchen på SolidSport.

 

Damallsvenskan – AIK-Nacka IBK, söndag 26/11

Vårt damlag har varit ute på en lång "road-trip". Det är i helgen en ny bortamatch. Denna gång mot AIK i Solnahallen. Ett Stockholms-derby ger alltid lite extra energi. Laget är laddat att fortsätta resan i toppen med målet om återkomst till SSL. Vi ser fram emot att "få hem" laget till ny hemmamatch inom kort!

 

Julgran

Vi har lyckats få fram ett ytterligare antal granar. Så har du inte bokat/beställt din gran är det hög tid att göra det nu. Förutom de finaste granarna i Nacka, så stöttar du genom ditt köp även vår barn- och ungdomsverksamhet med prioriterade initiativ. 

 

Här beställer du din Nacka IBK-gran

 

Hoppas att vi syns i någon hall i helgen. Tillsammans är vi Nacka IBK!

 

Trevlig innebandyhelg! 

 

 

En ny härlig innebandyhelg
2023-11-18 11:37

Innebandyhelgen inleddes redan igår när HJ/JAS vann hemma i Ormingehallen mot Älvsjö IBK och befäste sin topp-4 placering i tabellen. En jämn och tight match. Nu fortsätter en fullmatad helg med innebandy. Från Innebandyskolan i Ormingehallen, till matcher med Nacka IBK lag över hela Stockholm. Totalt spelar vi 36 matcher lördag-söndag i hallar hemma i Nacka, och runt om i stan.

 

Herr Div 1 – Nacka IBK-Salems IF idag lördag 18/11 16.00

Kom till Ormingehallen i i dag, lördag 18 november kl 16.00, och heja fram herrlaget i en viktig match mot Salems IF. Fartfylld och spännande innebandy väntar. Hjälp oss fylla Ormingehallen med Nacka-hjärta och skapa extra energi till ledare och spelare. Herrlaget består till huvuddelen av spelare fostrade i Nacka IBK, där många gått hela vägen från Innebandyskolan till dagens H1-lag. Förra helgen i derbyt mot Värmdö IF gjorde Adrian Sylvan 4 kassar, får vi se fler idag? Så kom ner till Ormingehallen i eftermiddag!

 

HJ Ungdom spelar derby mot Värmdö i Myrsjöhallen ikväll kl 18.30. Imorgon söndag fortsätter matchandet. Vid 16.00 tar H3 emot Skogås/Trångsund i en viktig hemmamatch i Ormingehallen. Kolla in hela listan i matchkalendern här på sajten:

 

Matcher med Nacka IBK 18-19 november

 

Tillsammans är vi Nacka IBK!

Derbyhelg med mycket innebandy 4-5 november
2023-11-04 11:35

Många innebandymöjligheter i helgen

Många av våra lag är tränings- och spellediga. Under veckans höstlovsläger har innebandyglädjen varit stor i Ormingehallen. Och det finns mycket innebandy att ta del av även denna helg hemma i Nacka och Ormingehallen. Höstlovshelg innebär också innebandyhelg. 

 

Herr Div 1 Värmdö IF-Nacka IBK – lördag 4 nov 14.30

Säsongens första Nacka/Värmdö derby stundar för herrlaget idag lördag kl 14.30 i Värmdö-hallen. Stärkta av tre starka matcher i följd, där vi var yttersta nära att vinna mot serietvåan Nykvarn förra helgen, åker vi till Värmdö med både självförtroende och förhoppningar. Som alltid väntar en tuff match med derbykaraktär. Kom till Värmdö och heja fram vårt unga herrlag!

 

Damallsvenskan Nacka IBK-Tyresö Trollbäcken – lördag 4 nov 16.00

Senare idag är det även dags för Nacka-derby hemma i Ormingehallen. Vid 16.00 tar våra serieledande tjejer emot TT i ett spännande derby. Vi kommer stärkta från fyra raka segrar med totalt 32-5 i målskillnad, och går nu för femte raka matchen med seger. Fullt fokus på att befästa serieledningen och jakten på SSL-spel till nästa säsong. Kom och visa Nacka-hjärta, och heja fram tjejerna till nya mål och segrar.

 

D2 och H3 med dubbla matcher i Ormingehallen söndag 5 nov 

Imorgon söndag 5/11 spelar både Dam Div 2 och Herr Div 3 hemma i Ormingehallen. Damerna tar emot Älta vid 14.00, och direkt där efter spelar herrarna mot Sköndal kl 16.00. 

 

Scorpions Cup

HJ och P07/08 spelar i helgen Scorpions Cup i Järfälla. Efter gruppspelet med många fina insatser och spännande matcher är det idag dags för slutspel. HJ spelar semifinal i B-slutspelet mot Bele vid 12.50, och P07/08 möter IBK Runsten i A-slutspelets kvartsfinal kl 13.50. Vi håller tummarna för fortsatt avancemang i cupen. 

 

Julgransplundring redan i november

Du har väl inte missat att beställa din Nacka IBK-gran? Vi går nu in i sista veckan av beställningar. Vi hoppas att du vill stötta vår verksamhet med att köpa din, familjens eller grannarnas gran via oss. Varje gran ger ett värdefullt stöd till vår barn- och ungdomsverksamheten. Dessutom får du Nackas finaste gran hem till dig.

 

För mer info och beställning: Köp din Nacka IBK-gran

Julgransplundring – boka din Nacka IBK-gran
2023-11-02 09:04

Vi påminner (och uppmanar vänligt) om att det snart är jul igen, och att du inte missar att även i år köpa din julgran till huset (och trädgården) via Nacka IBK. Förutom Nackas finaste granar, så stöttar du även vår verksamhet.

 
För varje såld gran går pengar tillbaka till barn- och ungdomsverksamheten med prioriterade projekt. Dessutom får det ungdomslag i Nacka IBK som säljer flest granar (eller friköp)r en fri cupavgift som belöning.
 
Du får mycket gärna både ge, eller sälja, en gran till familj, släkt och vänner, eller tipsa släkt, vänner, kollegor, grannar genom att dela länken. Om du inte vill köpa, eller sälja, en gran så kan du alltid bidra med ett friköp på 150 kr. Tack för att du köper din gran via Nacka IBK.
 
Välj mellan…
Gran 400 kr
Kungsgran 600 kr
Friköp 150 kr
 
Beställ din gran här: Boka Nacka IBK-granen
 
Dags att boka nu! Senast den 6 november måste du göra ditt köp. Utlämning av granar sker lördag 9 december 09.00-16.00 utanför Ormingehallen. Fyll vilket lag som ditt köp ska registreras på vid köpet.
 
Tävling! Alla som köper en julgran deltar i utlottning av julklappar bl.a. innebandyutrustning samt presentkort hos ICA Maxi och Intersport.

 

Tack för att du bidrar till ett positivt Nacka IBK.

 

 

Är du Nacka IBKs spelarutvecklare?
2023-10-30 17:30

En av Sveriges ledande innebandyföreningar

Nacka IBK är, sett till antalet medlemmar, en av Sveriges största innebandyföreningar. Vi har aktiva spelare i alla åldrar, från 5-åringar i innebandyskolan hela vägen upp till 83-åringar i  Innebandy+. Vi är en förening för alla där breddverksamheten är vår grund, men vi erbjuder också miljö för de som vill elitsatsa på junior/seniornivå. Vi är en förening på rejäl frammarsch och har väldigt spännande år framför oss. Vi är en välmående organisation med ambitiösa spelare och ledare som vill bli fler – vår ambition är att gå från knappt 1000 st utövare till 1500 st utövare närmsta fyra åren.

 

Vi vill nu ta nästa steg och rekrytera en spelarutvecklare!

Rollen spelarutvecklare ska bidra till en positiv spelarutvecklingsmiljö i Nacka IBK och därmed uppnå Svensk innebandys strategiska inriktningar samt att skapa förutsättning för ett livslångt idrottande – innebandy genom hela livet. Huvudsakliga uppdrag är att främja spelarutbildningen i Nacka IBK genom att fortbilda, inspirera och hjälpa föreningens ledare, och därigenom säkerställa utvecklingen av våra spelare. Detta görs genom att verka för implementering av spelarutbildningsplanen, spelformerna och tränarutbildningen i Nacka IBK:s verksamhet med fokus på överföringen från teori till praktik.

 

Som spelarutvecklare vill vi att du:

 • utvecklar föreningens ledar- och spelarutvecklingsplan som vi kallar ”Nacka-modellen”
 • sätter en struktur och plan för de utvecklingssteg respektive spelare ska ta, i olika spelformer och spelmoment, från innebandyskolan upp till juniorålder
 • sätter en struktur och plan för de utvecklingssteg respektive lag ska ta, i olika spelformer och spelmoment, från innebandyskolan upp till juniorålder
 • sätter en struktur för hur våra ledare ska ta del av de verktyg de behöver för att ge våra spelare möjlighet att utvecklas enligt den utvecklingsplan vi har
 • ansvarar för att kontinuerligt stötta, utbilda och följa upp våra ledare under pågående säsong
 • ansvarar för innebandyskolans innehåll
 • väljer verktyg (övnings-appar, analysverktyg etc.) föreningen ska jobba med och erbjuda sina spelare och ledare
 • beslutar om vad vi ska ha för fysmodell
 • ansvarar för föreningens cup- och lägerverksamhet

 

Din bakgrund

 • Innebandybakgrund som spelare och/eller ledare, helst från förbundsserienivå
 • Administrativ arbetslivserfarenhet, gärna från ideell sektor
 • Erfarenhet från att ha jobbat med verksamhetsplanering, gärna från ideell sektor
 • Meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, gärna med relevans utifrån idrottsområdet ex. föreningskonsulent, Sports Management, GIH-utbildning, Bosön-utbildning.
 • Körkort är meriterande

 

Förutsättningar för anställningen

 • Tjänsten är en heltidsanställning
 • Vår verksamhet och våra medlemmar är aktiva kvällar och helger varpå en stor del av arbetstid är förlagd när våra medlemmar är aktiva,
 • Du utgår från vår hemmahall, Ormingehallen, i Nacka kommun,
 • Tillsättning så snart som möjligt.

 

Skicka din ansökan till, eller kontakta vår kanslichef Jeanette Ericsson på 070-022 11 66 eller kansli@nackaibk.se, för frågor. Vi rekryterar löpande, så är det en intressant roll för dig rekommenderar vi dig att ansöka snarast då vi kan avsluta rekryteringen före sista ansökningsdagen 10 november.

Nyheter från våra lag
P10 BLÅ, 22/11 09:56 
P10 BLÅ, 28/09 10:49 
Herr-Veteran, 11/08 14:14 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer