Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida
Nacka IBK

Derbydags, Välkomna till säsongens match!
2022-01-14 13:15
Foto: Per Wiklund

Välkomna på derby torsdag 20 januari

Kom och se Stephie Dalbjer duellera mot toppspelare som Lisa Carlsson och Ranja Varli. I förra mötet drog Nacka det längsta strået och vann med 4-3 efter förälngning.

Vi välkomnar er med vaccinpass och endast förbeställda biljetter gäller. Säkra din plats genom att maila entredam@nackaibk.se redan idag. Endast 125 platser. Entrén öppnar 18:15

Endast förbeställda biljetter gäller, maila: entredam@nackaibk.se

Nacka IBK - Täby FC

Ormingehallen

Torsdag 20 januari 19:00

Spelare och ledare i föreningen går in gratis (obs glöm ej att förboka)

För övriga gäller:

0-11 år gratis

12-18 år 50kr

Vuxen 100kr

Nya covidregler - uppdaterat 2022-01-12
2022-01-13 14:00

12/1-2022

Folkhälsomyndigheten har kommit ut med nya riktlinjer kring vad som gäller från och med idag kring publik och matcharrangemang.

Reglerna är följande gällande publik:

• Upp till 20 åskådare fri sittning samt allmänna smittskyddsåtgärder.
  • Upp till 50 anvisad plats samt allmänna smittskyddsåtgärder.
  • Över 50 krav på vaccinationspass samt anvisad plats.

Följande regler gäller för publik hos Nacka IBK

För alla matcher gäller obligatoriskt användande av vaccinationsbevis. Se instruktion här.

Kravet gäller för alla åskådare över 18 år.

Man sitter på de markerade platserna.

Grupper om max 8 får sitta tillsammans.

Maxantal publik är 125 st

Övriga regler att beakta:

• Alla stannar hemma vid minsta symtom.
  • Är någon i familjen sjuk i Covid19, ber vi dig stanna hemma och följa de instruktioner som familjen får från sjukvården eller FHM.
  • I möjligaste mån kommer man ombytt till träningen.
  • Föräldrar lämnar i möjligaste mån utan att vistas i hallen vid träning.
  • Innan match vistas man inte mer i hallen än nödvändigt.
  • Efter match lämnar man hallen så snart matchen är slut och väntar utanför.
  • Alla aktiva och tränare tvättar händerna innan träning och efter träning.
  • Avstånd respekteras enl uppsatta markeringar.

Ytterligare förändringar kan komma att ske med kort varsel även under ovanstående period om Folkhälsomyndigheten tar ytterligare annat beslut.

Har du ytterligare frågor, kontakta Kansliet på 070-0221166 eller kansli@nackaibk.se

Var rädda om varandra!

Tränare Karl Andrén inför morgondagens match
2022-01-07 13:00

Imorgon lördag vänder serien och vi har ställt några frågor till tränare Karl Andrén.

Damerna tar emot Endre
2022-01-05 13:00
Foto: Björn Alexanderson

Ny hemmamatch på lördag!

Äntligen dags för hemmamatch igen för damerna. På lördag besöker Endre IF Ormingehallen och det är upplagt för en supermatch. Räkna med många målchanser åt båda håll. Välkomna!

Lördag 8 janauri 15:00 Ormingehallen

Spelare och ledare i föreningen går in gratis.

För övriga gäller:

0-11 år gratis

12-18 år 50kr

Vuxen 100kr

Glöm inte vaccinpasset hemma!

Jultävlingen har nått sitt slut!
2021-12-30 16:15

Glöm inte att skicka in era kvitton från Ica Maxi - skicka in senast måndag 3 januari!

Delta i Nacka´s stora Jultävling

ICA Maxi Nacka är en viktig partner till Nacka IBK. De stöttar sedan länge vårt arbete och vill bidra till att utveckla vår verksamhet för ett positivt Nacka.

När du handlar på ICA Maxi Nacka finns möjlighet att samtidigt bidra med pengar till föreningen, utan att det kostar dig något. För varje inköp som görs på ICA Maxi där streckkoden för ”Nacka IBK” scannas går 2% tillbaka till Nacka IBK. Det gäller oavsett antal handlingar, och är oberoende av inköpets storlek. Det enda som krävs är att streckkoden scannas och att köpet därigenom registreras på Nacka IBK. Vår förhoppning är att alla som gillar Nacka IBK – spelare, ledare, medlemmar, familjer och innebandyintresserade – på detta sätt vill bidra till föreningens verksamhet. Handla gör vi ju alla ändå.

Under perioden 1-24 december genomför vi tillsammans en tävling – den stora julhandeln för Nacka IBK – med möjlighet att vinna priser till både laget och dig. Tävlingen går till så här:

1. Handla på ICA Maxi Nacka och scanna streckkoden för Nacka IBK två gånger. Du hittar streckkoden där självscanners hämtas, eller vid kassorna.
  2. När du handlat och scannat för Nacka sparar du kvittot.
  3. Skriv namn, lagtillhörighet och telefonnummer synligt på kvittot.
  4. Det ska även synas på kvittot att du scannat för Nacka (se bild ovan)
  5. Fota eller scanna kvittot och skicka till sanna@nackaibk.se eller 070-022 11 66.

Tävlingen pågår 1-24/12. Kvittona ska lämnas in senast 3/1 för att vara med i tävlingen. De två lag med flest antal inlämnade kvitton vinner unika lagpriser. Dessutom vinner fem individer priser. Desto fler kvitton, ju större chans att vi vinna för både dig och laget.

Priser

1:a pris - Det lag som lämnar in flest kvitton vinner en cupavgift för max 2.000 kr.

2:a pris – Det lag som lämnar in näst flest kvitton vinner 1000 kr till en lagaktivitet.

Vi kommer också lotta ut 5st julklappar från Nacka IBK bland alla de som lämnar in kvitton.

Tillsammans för ett positivt Nacka

Inställd match
2021-12-26 09:30

OBS! Dammatchen Nacka-Karlstad idag är inställd pga Covid.

Mer info kommer om när matchen spelas

Innebandyskolan, 20/12 15:00
P10 VIT, 14/12 00:12