VILL DU TESTA PÅ INNEBANDY I NACKA IBK? KLICKA HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NACKA IBK
Tillsammans för ett positivt Nacka

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE NACKA IBK ÅR 2024
2024-05-15 22:58

När: Måndagen den 17 Juni kl. 19:00 i konferensen i Ormingehallen.

Maila till styrelsen@nackaibk.se om du kommer närvara.

Handlingarna finns tillgängliga på klubbens hemsida, www.nackaibk.se, senast en vecka före årsmötet.

 

VÄLKOMNA!

 

Dagordning:

 1. Mötets öppnande.
 2. Val av ordförande och sekreterare för årsmötet.
 3. Val av två (2) protokolljusterare och rösträknare.
 4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
 5. Fastställande av röstlängd för mötet.
 6. Fastställande av föredragningslistan.
 7. Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.
 8. Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.
 9. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets-/räkenskapsåret.
 10. Fastställande av balansräkning.
 11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
 12. Fastställande av verksamhetsplan och behandling av budget och avgifter till föreningen för det kommande verksamhets/räkenskapsåret.
 13. Fastställande av medlemsavgifter och övriga avgifter till föreningen.
 14. Behandling av styrelsen förslag och i rätt tid inkomna motioner.
 15. Val av
 16. styrelsens ordförande för en tid av 1 år
 17. minst 4 och högst 12 ledamöter i styrelsen för en tid av 2 år
 18. eventuella fyllnadsval av ledamöter i styrelsen för en tid av 1 år
 19. minst 1 revisor och minst 1 suppleant för en tid av 1 år
 20. minst 3 ledamöter i valberedning för en tid av 1 år varav en skall utses till ordförande
 21. beslut om val av ombud för övriga förtroendeposter och eventuellt andra möten där föreningen har rätt att representera med ombud
 22. Utmärkelser
 23. Årsmötet avslutas 

 

Övrigt:


Motioner från medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast den 5:e Juni.
Maila till styrelsen@nackaibk.se

 

Vill ni lämna förslag till valberedningen för nya styrelsemedlemmar så maila mariaohman13@gmail.com.

Nacka IBK sommarlovsläger 2024
2024-05-13 07:40
Sommar och sommarlov känns avlägset när det fortfarande är vinter med snö och kyla. Och dessutom med en innebandysäsong i full gång. Men vi är glada att presentera en härlig sommarnyhet redan nu…
 
Anmälan till Nacka IBKs sommarlovsläger 2024 öppnar nu!
Vi är glada att redan nu kunna presentera att sommarlovets höjdpunkt – Nacka IBKs sommarlovsläger – givetvis arrangeras även sommaren 2024. Perfekt när sommarlovet precis har inletts (v25 eller 26), eller före skolan startar i augusti (v33). 
 
Vi erbjuder alla spelare, både nuvarande utövare som nybörjare, tjejer som killar, utespelare som målvakter, födda 2010-2017 möjligheten att under en vecka träna, hänga och spela innebandy med kompisar. Sommaren 2024 arrangeras vi läger under tre sommarlovsveckor där du som spelare får möjligheten att utveckla både innebandytekniska moment, spelförståelse, målvaktsteknik och mycket mer. Innebandy varvas med rörelseglädje, lekfulla bollövningar, hinderbana, fys och stafetter, samt massor av annat sommarlovskul. Vi avslutar varje lägervecka med en turnering för alla deltagare. Om vädret är fint flyttar vi ut träningen till vår utomhusplan. Ett sommarläger med det sommarlovet handlar om helt enkelt – rörelse, glädje, kul och kompisar.
 
Utifrån den positiva feedback vi har fått från tidigare års deltagare så fortsätter vi utveckla upplägg och innehåll för att fortsätta leverera sommarens bästa idrottsläger i Nacka. Lägret leds av föreningens utbildade ungdomsledare, och avslutas med turnering för alla deltagare. Vi kommer inom kort presentera ett par spännande nyheter för respektive lägervecka.
 
Upplägg
Tre lägerveckor – v25 (17-20/6), v26 (24-27/6) eller v33 (12-15/8).
Dagar: måndag-torsdag
Tid: 09:00-15:00 (drop in och drop out erbjuds för de som behöver)
Plats: Ormingehallen och Myrsöhallen med omnejd
Avgift:1950 kr, inklusive mellis, lunch och T-shirt
Du behöver inte vara medlem i Nacka IBK för att få delta. Alla spelare är välkomna! 
Vi vet att intresset kommer vara stort och anmälningarna många. Utifrån att antalet platser per vecka är begränsat så är vår rekommendation att du gör din anmälan redan nu. 
 
Anmäl dig tidigt! De första 30 som anmäler sig deltar i utlottning av Nacka IBK-mössa, vattenflaska, tröja och en Unihoc-klubba.
 
Så häng på sommarlovet med Nacka IBK du också!

 

Vi satsar vidare och utökar kansliet!
2024-04-26 09:25
Som vi tidigare annonserat så har vi sökt förstärkning i form av ytterligare en medarbetare till vårt kansli. Vi är nu klara med rekryteringsprocessen och är mycket glada att kunna välkomna Christian Haglund.
 
Christian kommer bli ny administrations- och utvecklingsansvarig på Nacka IBKs kansli. Han kommer jobba tillsammans med Jeanette, som i sin tur är projekt- och evenemangsansvarig. Christian påbörjar sin anställning den 3 juni.

 

"De som är anställda på vårt kansli får en väldigt central roll och blir motorn i vår verksamhet. Att rekrytera in en ny person blir därför utmanande och det ställer väldigt höga krav på att det blir helt rätt person. Christian känns helt perfekt för vår klubb, där hans bakgrund som spelare i föreningen tillbaka i tiden är en bonus. Vi är väldigt nöjda att Christian vill bli en del av Nacka IBK och vår satsning framåt.", säger Karl Andrén, styrelseordförande, om rekryteringen av Christian

 

Christian kommer från Sickla IF där han senaste 6 åren arbetat i Sicklas fotbollsverksamhet och varit med på deras resa från ca 500 st utövare till nu närmare 1000 st utövare. Sickla IF har en på många sätt liknande värdegrund som oss i Nacka IBK, med breddverksamheten som grund, och jobbar i samma administrativa program vilket förhoppningsvis hjälper Christian i uppstarten. Christians huvudsport i yngre ålder har alltid varit innebandy och att han fostrats och spelat innebandy i Nacka IBK (och dåvarande Orminge IBK) gör knappast inskolningen svårare.

 

"Det känns otroligt inspirerande och roligt att vara tillbaka i innebandyvärlden och i synnerhet i Nacka IBK som är min moderklubb. Efter några år i fotbollen kändes det helt rätt i livet att komma tillbaka till innebandyn för att se hur vi kan ta Nacka till nästa nivå. Jag ser fram emot att börja jobba tillsammans med alla ledare, spelare och ideella människor runtomkring klubben!", säger Christian Haglund om att bli en del av Nacka IBK:

 

25% rabatt på Intersport för alla Nacka IBK-medlemmar
2024-04-26 09:13

Mellan den 23/4-30/4 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt, för dig som handlar två varor eller fler, i butik eller på interport.se. Ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla aktiva dagar.

 

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Där väljer du också Nacka IBK, under ”Mina sidor” på intersport.se, så går dessutom 3% på allt du handlar på Intersport tillbaka till Nacka IBK utan att din egna bonus påverkas!

Tillsammans är vi Nacka IBK!

 

Bli medlem i Club Intersport, och välj Nacka IBK

 

Dam-Allsvenskan
Kajsa Garpenbeck till Nacka IBK
2024-04-20 12:00, Dam-Allsvenskan

Nacka IBK är överens med Kajsa Garpenbeck om ett avtal över kommande säsonger.

 

Den rightfattade backen med Värmdö IF som moderklubb och med meriter från det svenska U19-landslaget kommer senast från en säsong med rehab efter en tuff knäskada som hon nu är återställd från och spelade dessförinnan SSL-innebandy med Täby FC.

 

Kommentar från Kajsa Garpenbeck.

- Det ska bli roligt att komma igång igen och Nacka känns som det rätta steget för mig i min utveckling. Jag ser fram emot att kunna bidra så mycket som möjligt till laget och att vi når ett bra resultat nästa säsong med målsättningen att ta oss tillbaka till SSL.

 

Kommentar från Sportchef Robin Andersson.

- Vi är otroligt glada att Kajsa spelar med Nacka IBK framöver.

Vi får en spelare med höga ambitioner som behärskar spelets alla delar både defensivt och offensivt där hon med stor tydlighet visat senaste tiden att hon kommer göra oss avsevärt bättre direkt. I mina ögon håller hon hög SSL-klass trots sin tidigare skadefrånvaro och hon kommer bli en obehaglig motståndare för många lag kommande säsong.

 

Nacka IBK hälsar Kajsa Garpenbeck varmt välkommen och önskar lycka till framöver.

Nyheter från våra lag
F13/14, 20/04 20:00 
Dam-Allsvenskan, 20/04 12:00 
Dam-Allsvenskan, 18/04 23:00 
Herr C, 19/12 15:03 
P10 BLÅ, 22/11 09:56 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer