Nacka Wallenstam HJ

Välkommen till Nacka Wallenstam Herrjuniorer 2020/2021

Säsongen 2020/2021 har vi slagit ihop lag P04 vit och Mörkröd till en ny gemensam trupp som bildar ett nytt HJ lag. Det är en satsning som vi gör för att kunna erbjuda innebandyverksamhet på olika nivåer. Ett spår i truppen kommer vara elitförberedande verksamhet för spelare med ambition att satsa på sin idrott och ett annat spår kommer vara mer inriktad på breddverksamhet för spelare som vill träna och tävla men utifrån annan ambition än elitförberedelse. Vårt motto är att lyckliga idrottare blir duktiga idrottare!

Tuppen består av ett härligt och glatt gäng spelare födda mellan 2002-2004. Vi spelar i tre serier i HJ div3

Tränare för Hj är Max Bruce och Anton Sjöberg.

Bruce är en hängiven 25-åring som är inne på sitt 10:e tränar år. En viktig del i hans ledarskap är relationsbyggandet och han säger ofta, mår vi bra presterar vi bra. Bruce brinner för utveckling och älskar spelande och högintensiv innebandy. Han är även anställd som sportchef i Nacka Wallenstam IBK.

Anton är en engagerad 18-åring som är rätt vass på både golf och innebandy. Anton har spelat innebandy i föreningens P01-lag under flera år, då med Bruce som tränare. Detta inspirerade honom att nu steppa upp bredvid honom i ett juniorlag. Anton är även tränare för ett P06-lag som han tränat under 3 säsonger och kliver nu in på sin 4:e säsong med P06-laget parallellt med tränaruppdraget i HJ. Passion och närvaro är ledorden i Antons filosofi.

Brinner du för innebandy och känner att detta vore något för dig så tveka inte att höra av dig till vår huvudtränare Bruce 0766-275199 eller lagledare Anna Castwall 070-656 00 18.

Vi vill erbjuda en trevlig, driven och utvecklande innebandyverksamhet i en tävlande miljö.

Vår resa mot både elit och bredd startar nu!

Nacka HJ spelar USM
2020-10-17 15:07
Idag är vi iväg och spelar USM i Täby. Dagen till ära har vi fått våra nya profilkläder och vi riktar ett stort tack till våra sponsorer Protrain och Hedström & Taube Gruppen!

Nacka Wallenstam IBK, 12/05 13:00
Nacka Wallenstam IBK, 10/05 12:00