Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida
Herrjuniorer

Nacka HJ

Välkommen till Nackas herrjuniorer 2021/2022

Truppen består av ett härligt och glatt gäng spelare. De flesta är födda mellan 2003-2004. Vi spelar i två serier, HJ div3 och JAS.

Följ oss gärna på Instagram eller titta på våra matcher som vi sänder via Solidsport.

Vi erbjuder en trevlig, driven och utvecklande innebandyverksamhet i en tävlande miljö på olika nivåer. Ett spår i truppen är elitförberedande verksamhet för spelare med ambition att satsa på sin idrott och ett annat spår är mer inriktad på breddverksamhet för spelare som vill träna och tävla men utifrån annan ambition än elitförberedelse.

Vårt motto är att lyckliga idrottare blir duktiga idrottare!

Våra träningstider

Tisdagar i Ormingehallen samling kl. 20.00 halltid kl. 20.30-22.00
Onsdagar i Myrsjö sporthall samling kl. 20.00 halltid kl. 20.30-22.00

Fredagar i Ormingehallen samling kl. 17.30 halltid kl. 18.00-19.30  (JAS-träning, spelare kallas)

Tränare

Max Bruce och Anton Sjöberg.

Bruce är en hängiven 26-åring som är inne på sitt 10:e tränar år. En viktig del i hans ledarskap är relationsbyggandet och han säger ofta, mår vi bra presterar vi bra. Bruce brinner för utveckling och älskar spelande och högintensiv innebandy. Han är även anställd som sportchef ungdom i Nacka IBK.

Anton är en engagerad 20-åring som är rätt vass på både golf och innebandy. Anton har spelat innebandy i föreningens P01-lag under flera år, då med Bruce som tränare. Detta inspirerade honom att nu steppa upp bredvid honom i ett juniorlag. Anton är även tränare för ett P06-lag som han tränat under 4 säsonger och kliver nu in på sin 5:e säsong med P06-laget parallellt med tränaruppdraget i HJ. Passion och närvaro är ledorden i Antons filosofi.

Brinner du för innebandy och känner att detta vore något för dig så tveka inte att höra av dig till vår huvudtränare Max Bruce 076-627 51 99 eller lagledare Anna Castwall 070-656 00 18.

Nacka HJ spelar USM
2020-10-17 15:07
Idag är vi iväg och spelar USM i Täby. Dagen till ära har vi fått våra nya profilkläder och vi riktar ett stort tack till våra sponsorer Protrain och Hedström & Taube Gruppen!

#nacka_ibk på Instagram