Besök Nacka IBK:s nya officiella hemsida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka IBK
Innebandy
SSL

Välkommen till Nacka IBK Dam SSL
 
Nacka IBK Dam presenterar ny sportchef
2022-02-14 14:05

Vi kan stolt meddela att vi rekryterat Kim Leindahl som ny sportchef för Nackas damlag i SSL samt division 1-lag på damsidan. Kim är sedan tidigare sportchef för klubbens herrlag och kommer nu kombinera sin roll och vara sportchef för såväl dam- som herrsidan. Jonas Löfven, som idag innehar rollen som sportchef på damsidan, kommer vara kvar t.o.m. den 30 april och därefter fungera som rådgivare och stöd för Kim kommande säsong 2022/23.

Avgående Jonas Löfven:
Den här rekryteringen känns helt rätt för att kunna ta laget och klubben till nästa nivå på damsidan. Kim har stort engagemang och lång innebandybakgrund och kommer få allt stöd han behöver, från mig och andra i föreningen, för att ta sig an rollen på ett bra sätt.

Kim om utnämningen:
Det här uppdraget känns väldigt kittlande och hedrande. Kittlande för att det är på en nivå jag inte tidigare verkat på och jag ser det som en riktig utmaning och hedrande för att klubben uppenbarligen är nöjda med det arbetet jag gjort på herrsidan och vill ge mig än mer förtroende.

För mer information, kontakta:

  • Jonas Löfven
    070-826 50 00
  • Kim Leindahl
    070-167 33 11
Madde Schedin förlänger!
2021-09-03 10:00
Foto: Deppbay Studios

Vårt fullblodsproffs Madde förlänger och satsar vidare tillsammans med oss. Madde, som oftast huserar på vänsterbacks-positionen, har vart med på lagets magiska resa från lägre divisioner upp till SSL.  

 

Tränare Karl Andrén om Madde:

I Madde får vi en spelare som vi kan lita på till 100% i match efter match. Hon ses ofta som en defensiv specialist, men jag tycker att hon är underskattad offensivt och har mycket att bidra med där också. Det är mycket goda nyheter att hon väljer att fortsätta sin satsning kommande säsong, för hennes bidrag framförallt på plan, men också utanför, är väldigt väldigt viktigt för oss.

 

Hittills presenterad trupp:

Stephanie Dalbjer

Vilde Rundfloen

Zita Holmsved Thott

Erica Klevbo

Ebba Hansson

Ronja Gustafsson

Malin Blohm
Matilda Wester

Maja Höög

Nadia Cattaneo

Cornelia Jansson

Charlotta Hjorth

Madeleine Sehlin

Anna Jansmarker

Amanda Boric Svärd

Ida Hultman

Emilia Kokkonen

Saga Emtell

Madeleine Schedin

BOOM, Saga Emtell klar för kommande säsong!
2021-09-02 10:00
Foto: Deepbay Studios

Saga Emtell, som föregående säsong spelade med oss på dubbellicens under tiden då Allsvenskan stängde ner, är klar till kommande säsong. Saga tar nu klivet över till oss i Nacka men kommer ha kvar en dubbellicens med Hammarby i Allsvenskan. 

 

Tränare Karl Andrén om Saga:

Saga är, trots sin unga ålder, otroligt mogen och smart i sitt spel. Hon höll precis på att blomma ut helt i slutskedet av föregående säsong men fick då lite problem med sjukfrånvaro. Hon ser oförskämt bra ut på försäsongen och har alla verktyg för att ta en central roll i vårt lag den här säsongen. Det råder inga tvivel om att Saga definitivt är en av de absolut mest talangfulla unga spelarna i svensk innebandy just nu, så vi är förstås väldigt glada att hon väljer att satsa tillsammans med oss! Varmt välkommen!

 

Hittills presenterad trupp:

Stephanie Dalbjer

Vilde Rundfloen

Zita Holmsved Thott

Erica Klevbo

Ebba Hansson

Ronja Gustafsson

Malin Blohm
Matilda Wester

Maja Höög

Nadia Cattaneo

Cornelia Jansson

Charlotta Hjorth

Madeleine Sehlin

Anna Jansmarker

Amanda Boric Svärd

Ida Hultman

Emilia Kokkonen

Saga Emtell

Tack för allt!
2021-09-01 21:00

I sluttampen av presentation av kommande säsongs spelartrupp passar vi också på att tacka av ett gäng spelare och individer, som av olika anledningar inte kommer spela i Nacka-tröjan kommande säsong.

 

Vi tackar av Maja "BomBom" Bergbom som vart med på lagets magiska resa upp till SSL men som nu flyttar till Uppsala för studier. Maja kommer fortsätta med sitt innebandyspel i Storvreta. Vi önskar henne stort lycka till och tackar för den här gången!

 

Johanna "Ture" Turesson var också med i laget som tog sig upp i SSL och väljer att fortsätta sin innebandysatsning i Bele Barkaby i samma serie som Maja - Allsvenskan Östra. Tack för allt!

 

Trine Sällström har valt att flytta hem till Helsingfors och Finland efter en säsong i Nackatröjan. Vi tackar för ett roligt år och hoppas på ett återseende i framtiden!

 

Danijela Westerlund flyttar likt Trine hem till Helsingfors för fortsatt innebandyspel på hemmaplan. Vi tackar för ett roligt år och hoppas på ett återseende i framtiden!

 

Erika Stigulfsdotter väljer att avsluta sin elitsatsning inom innebandy då tiden inte räcker till. Erika har från dag 1 vart ett fullblodsproffs och kommer bli saknad, både som person och spelare kommande säsong. Vi tackar och bockar för en rolig föregående säsong!

 

Mathilda Ekenlinde väljer att fortsätta sin innebandysatsning i Umeå med Thorengruppen. Vi tackar för två spännande säsonger och önskar all lycka i din fortsatta innebandykarriär!

 

Veronica Jansson väljer att flytta upp till Mora där hon kommer forsätta med sitt innebandyspelande. Vi önskar henne stort lycka till kommande säsong och tackar för fin tid i Nacka!

 

Johanna "Arre" Arvidsson väljer att avsluta sin elitsatsning då hon inte får ihop livspusslet vid sidan om. Tråkigt, förstås, men fullt förståeligt. Vi önskar Arre all lycka med framtida utmaningar i livet.

 

Utöver ovan nämnda är Frida Svan gravid och kommer av den anledningen fokusera på annat än innebandy på obestämd tid. Vi hoppas allt går bra och att vi får se Frida tillbaka i Nacka-tröjan i framtiden!

 

Vår alldeles specielle målskytt Philippa Blom har som vi tidigare aviserat förlängt sitt kontrakt med oss och samtidigt blivit utlånad till Kloten i Schweiz. Vi följer henne med spänning och är övertygade om att hon kommer hem ännu bättre kommande säsong!

Emilia Kokkonen gör comeback!
2021-08-17 10:00

Emilia "Kokko" Kokkonen, som var en del av Nackas Allsvenska trupp, som tog upp Nacka till SSL gör comeback. "Kokko" har sedan avancemanget haft svårt att få tiden att räcka till för SSL-spel och därför valt att spela i klubben division 1 lag. Nu ser dock livspusslet bra ut för en SSL-satsning vilket vi är väldigt glada för!

 

Tränare Karl Andrén om Emilia:

"Kokko" fyller flera viktiga funktioner i vår trupp. Först och främst den allra viktigaste: hon är en väldigt väldigt duktig innebandyspelare. Utöver det är hon erfaren, klok och väldigt omtyckt i truppen vilket gör henne till ett perfekt tillskott. Extra roligt för Kokko att göra en hel säsong i SSL eftersom att hon inte fick ihop livspusslet i samband med att laget tog klivet upp i SSL för ett par säsonger sen. Välkommen tillbaka!

 

Hittills presenterad trupp:

Stephanie Dalbjer

Vilde Rundfloen

Zita Holmsved Thott

Erica Klevbo

Ebba Hansson

Ronja Gustafsson

Malin Blohm
Matilda Wester

Maja Höög

Nadia Cattaneo

Cornelia Jansson

Charlotta Hjorth

Madeleine Sehlin

Anna Jansmarker

Amanda Boric Svärd

Ida Hultman

Emilia Kokkonen

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Nacka IBK, 28/06 10:00 
Nacka IBK, 23/06 11:00 
Nacka IBK, 13/06 15:15 
Nacka IBK, 24/05 14:00 
 
#nacka_ibk på Instagram
Våra Sponsorer