SSL

Välkommen till Nacka Dam 💙
Vi spelar vår andra säsong i SSL 2020/21.

Matilda Wester är klar för 21/22!
2021-05-13 10:00
Foto: Deepbay Studios

Matilda Wester väljer att förlänga och går därmed in på sin tredje säsong i Nacka. Matilda anslöt inför vår första SSL-säsong, säsongen 19/20, och blommade ut rejält under den här våren.

Tränare Andrén om Matilda Wester:

Min känsla är att Matilda inte riktigt hittat 100% rätt tidigare säsonger men att hon fick lite islossning i slutet på föregående säsong. Av den tiden jag jobbat med Matilda så är jag övertygad om att hon har förmåga och kapacitet att leverera som hon gjorde i serieavslutningen, fast under en hel säsong.

Malin Blohm
Matilda Wester

Malin Blohm förlänger!
2021-05-11 10:00
Malin Blohm, till vänster, firar ett av sina mål från förra säsongen tillsammans med Trine Sällström. Foto: Per Wiklund

SM-guld meriterade Malin Blohm förlänger och är redo för spel i Nacka till säsongen 21/22. Malin, som förra säsongen var tillbaka efter korsbandsskada, kommer med det sagt fortsätta bjuda Nackapubliken på underhållande spel.

Tränare Karl Andrén om Malin:

När jag kom in, efter jul, föregående säsong såg jag i Malin en spelare som har allt: innebandyskills, fysik och spelsinne i en och samma person. För mig är Malins potential obegränsad och det gör kommande säsong väldigt väldigt spännande!

Malin Blohm

Ronja klar för 21/22!
2021-04-30 10:00
Foto: Deepbay Studios

Ronja "Ronie" Gustafsson anslöt från allsvenska Älvsjö till vårt dam-SSL sent under föregående års försäsong men acklimatiserade sig och växte under hela säsongen. Nu är det klart att hon förlänger och spelar med oss 2021/22 också.

Tränare Karl Andrén om Ronja:

Ronja är en mycket spännande spelare som nu fått en säsong på sig att känna på spel i SSL vilket jag är övertygad kommer göra mycket för henne till år två. Hon har mängder av kvalitéer som gör att hon blir väldigt spännande att följa kommande säsong!

Ronja Gustafsson

Ebba Hansson klar för 21/22!
2021-04-29 10:00

Ebba, eller "Hasse" som vi kallar henne, förlänger och är klar för kommande säsong! Hasse är oerhört allsidig och kan spela back, center såväl som forward. Hon lämnar nu en stark säsong bakom sig och tar sikte på att göra säsong 21/22 ännu bättre.

Tränare Karl Andrén om Hasse:

Det känns som om jag skulle kunna skriva en bok om Hasse för att få med alla hennes kvaliteter, men eftersom att jag skriver så dåligt skulle boken inte göra henne rättvis. Hasse har det mesta i sin repertoar och var oerhört viktig under den period jag var med föregående säsong. Jag ser fram emot att se Hasse ta sista klivet upp bland de allra bästa i SSL, för det har hon definitivt potential att göra!

Erica Klevbo förlänger!
2021-04-28 10:00
Foto: Deepbay Studios

Nackafostrade Erica Klevbo förlänger sitt kontrakt och kommer bjuda Nackapubliken på sina magiska handleder och kliniska avslut även säsongen 2021/22. Erica är fostrad i det talangfulla F00-lag som under många år vann i stort sett allt de deltog i.

Tränare Karl Andrén om Erica:

Erica är en spelare som är väldigt lätt att tycka om. Dels för att hon har otroligt fin teknik och ett väldigt bra avslut men det som enligt mig sticker ut mest är hennes spelsinne. Hon ser saker såväl defensivt som offensivt före sin omgivning vilket gör att hon alltid kan ligga steget före. Jag är övertygad om att hon kommer bli en mycket trevlig attraktion för Nackapubliken kommande säsong!

Nacka Wallenstam IBK, 12/05 13:00
Nacka Wallenstam IBK, 10/05 12:00