Tillsammans för ett positivt Nacka
Herr B

Summering av söndagens matcher
2018-03-12 12:21
Söndagen började tungt med förlust 2-10 mot ett väldigt bra Ingarö. Vi startar matchen väldigt bra men när Ingarö sen går upp till 3-0 ledning så är vi inte riktigt där. Vi kämpar på matchen igenom men det räcker inte mot såhär bra motstånd.

HJ3S matchen mot Tullinge vinner vi med 7-4 där vi med drygt 1 min kvar gör 5-4 efter och gör sedan 2 mål när Tullinge plockat målvakten. Detta var en match där Tullinge har ett bra lag med sig och vi gör det okej i denna match där vi har mycket mer att ge. men det blev 3 poäng och vi gör 7 mål framåt.

HJ3M matchen som spelades direkt efter Tullinge matchen har vi exakt samma lag som mot Tullinge. Vi tar emot Högdalen som startar matchen riktigt bra och vi gör det motsatta. Ligger under 0-4 efter 10 min då vi tar en timeout och gör ett försök att väcka grabbarna. vi säger att vi ska ha 2 mål innan vi går till paus för att känna att vi är med i matchen. Sagt och gjort, vi går till pausvilan med underläge 2-4. Det vi säger i Paus är att vi kan ta med sista 5 min. Vi startar sen period 2 på ett bra sätt där vi har gått upp till 4-4 2.10 min in i period 2. Vi tar sedan ledningen med 5-4 och har därmed gjort 5 raka mål. Sen är det något som händer där vi släpper in dom i matchen och får väldigt enkla mål där vi känns väldigt trötta och dom går upp till 5-7 14.14 in i period 2. När klockan står på 15.31 har vi hämtat ikapp och har 7-7 och hoppas att vi kan gå till pausvila med lika.... men det hände tyvärr inte utan Högdalen går upp till 7-9 innan pausvilan och vi har 2 måls underläge inför sista 20. Vi får inte det riktiga trycket man vill ha i underläge utan matchen står och väger lite där vi skapar några halvchanser och bränner några riktigt fina lägen. tyvärr gör Högdalen 11.28 7-10 och uppförsbacken är enorm och vi har otur med att få skador där Calle inte kan fortsätta och även Alfons tvingas avbryta samt att Svärd inte kan fullfölja sista perioden. Med dessa avbrott så spelar vi sista perioden på 2 femmor och gör ett försök men orken fanns inte riktigt där idag. Med 3 minuter kvar har vi gjort 9-10 och är endast 1 mål ifrån. 18.43 så gör Högdalen 9-11 och matchen känns körd, men vi gör ett försök och plockar målvakten och får in 10-11 med 38 sekunder kvar och 1 mål till innebär serieseger. tyvärr lyckas vi inte med det och får gratulera Högdalen till segern som dom vinner fullt rättvist denna kväll och blir första laget i denna serie att vinna mot oss. Har en hel del att prata om på tisdagens träning om vad som egentligen hände i denna match. Nästa match är redan på onsdag då vi besöker Hammarby och matchstart är 21.00 i sjöstadshallen. Hoppas på stöd även denna match där jag vill se att vi är ett väldigt revanschsuget gäng som tar tag i denna utmaning!