Seger i seriefinalen!
2017-10-07 08:49
Linus fick hjälmen som Nacka bästa i kväll. Till höger en trevlig tabell!
Nacka mötte Hammarby i en tidig seriefinal. Det blev en spännande match i högt tempo.
 Matchen startade med full fart direkt. Båda lagen hade fina lägen att göra mål. Det dröjde till 11:31 innan Billy Dalbjer kunde göra ett fint mål i power play för Nacka. Men det tog bara 17 sekunder innan Hammarby kvitterade. En bra period av Nacka som slutade 1-1.

I andra perioden tar Nacka åter ledningen. Patrik Hall gör mål efter 07:05. Hammarby tar över mer och mer i andra perioden, och kvitterar efter 13:39. Hammarby fortsätter att trycka på och tar ledningen med 3-2 efter 16:07. Nacka lyckas få in en kvittering genom Linus Nivelius 16:58. Innan perioden var slut tog Hammarby ledningen med 4-3 18:04. En period som gick till Hammarby. Oscar Rosén fick jobba hårt i målet med mycket god hjälp av sina utespelare.

I tredje kommer Nacka ut som ett nytt lag och tar kommandot direkt. Efter 03:11 gör Johan Enström 4-4 genom kvällens snyggaste mål som man skulle vilja lägga in två assist på. 35 sekunder senare gör Jack Noaksson 5-4 till Nacka.
Hammarby fortsätter att hänga på. Gör 5-5 06:55. Matchen fortsätter i högt tempo. Sen kommer tre mål inom 48 sekunder. 6-5 till Nacka genom Anders Rydell. Efter Hammarbys kvittering, tar Nacka åter ledningen genom Jimmy Lindqvist. 15:39 får Nacka en utvisning, men spelar ett riktigt bra box play. 18:10 tar Hammarby time out och spelar med sex utespelare. Trycker på hårt, men Nacka lyckas vinna matchen med 7-6!
Mycket bra match av Nacka. Bra insats av alla lagdelar, från Oscar i målet till anfallarna. Bra försvarsspel av forwards och backar, där många av Hammarbys skott fastnade, och bra fart i anfallszon.
Riktigt rolig match för den stora publiken!