Oscar i målet och lagkapten Johan som gjorde ett mål.
Bra motreaktion på en mardrömsstart.

0-2 efter 42 sekunder. Inte den bästa starten att få mot ett allsvenskt lag.
Men efter några byten så kommer vi in mer och mer i matchen.
Spelar ett bra försvarspel och hotar mer och mer. Nyförvärvet Peppe gör sitt första mål i nackatröjan genom en stark prestation i slottet utan assist 03:55.
Nacka får igång anfallsspelet och håller ihop försvaret mot ett bollrullande Skoghall. 18:58 gör Skoghall 1-3 genom en stark inbrytning från fickan.
Andra perioden startar och vi fortsätter att sätta försvaret, chanser byts och Oscar spelar stabilt i målet. Kiwi slår en perfekt diagonalpass ner till Max som tagit yta vid vänstra stolpen. Max slår en direktpass till Ulriksson som lägger in den mellan benen på målvakten 12:06. 2-3 efter andra perioden.
Tredje perioden startar Nacka starkt med hög fart och intensitet. Det resulterar i matchens snyggaste mål. Bollen spelas snabbt från ena hörnet till det andra bakom Skoghalls mål, Johan kommer med hög fart in från fickan och får den på bladet av Max, 3-3 efter 01:45. Spelet är jämnt och hela Skoghalls bänk står upp och är märkbart stressade. 04:20 gör dock Skoghall 3-4 efter ett överambitiöst spel på mittplan. 08:33 stänger Skoghall matchen efter skott från höga slottet i deras PP. Nacka trummar på och jobbar oerhört hårt för att komma ikapp.  Bästa chansen får Billy med ett kanonskott i krysset som målvakten på något sätt får upp handen på. Skoghall gör 3-6 i öppen kasse med några sekunder kvar.
Sammanfattningsvis gör Nacka en bra match och studsar tillbaka på ett fantastiskt sätt efter den jobbig starten. Skoghall är grymt effektiva på att utnyttja de få misstag som görs. Känns alltid trist att förlora men vi ser fram emot  nästa match mot Hagfors. Matchstart 20:15.
Starkt att pressa ett förmodat topplag i allsvenskan.  Vi hade 3-3 i tredje perioden 😀