Plats:Lerbäckshallen A
Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Bragden i Lund!!!
2020-11-18 12:47
Det var dags för bortamatch mot nykomlingarna Lund. Lång resa och match mot ett lag på uppgång🌟👍👏💙 Våra unga krigare hade höga förväntningar på sig då Lund ännu inte nått fram till sin första seger. Det blev en tuff inledning av första perioden. Vi började offensivt och bra, men hade svårt att läsa deras kontringar. Man har inte råd med minsta misstag. Underläge 1-2 efter första. Riktigt snyggt mål av Johanna på Sagas ass. Öka nu Nacka, få till ert spel.  Vi vet att Nacka är laget som kämpar i alla lägen. Ni måste dock vara smartare. Vi släpper till kontringar och förstår inte riktigt deras spel. Otroligt mycket slag och ett lite märkligt mål då målburen inte står på rätt plats. Här måste vi vara bättre och se till att inte bjuda in dem. Philippa gör 2-2 !!! och det börjar se så mkt bättre ut, 💙🌟💙men då låter vi Lund åter föra matchen. Ett mycket svårläst lag och vi gör en del misstag som direkt straffar sig. Tung uppförsbacke inför tredje 2-5. Men ni kan det här tjejer. Skjut mer och sätt bollen i mål. Det är en hel period kvar att spela på 💙💙💙och som vi gör det!  Alltså den här matchen.... Man kan få en hjärtattack för mindre....Saga gör två mål, båda på ass av Cornelia, Matilda E gör mål på Zitas ass sen gör matchräddaren Ebba snygg ass till måldrottningen Philippa med 5 sek kvar av matchen!!!6-6  En spännande  förlängning där vi har allt, men så får de en straff. Steffi kliver fram i målet som en matchhjälte. Vilken räddning!!! 👏👍🌟 Det blir straffar.  Daniella, vår grymma straffskytt sätter första,  samtidigt som Steffi räddar 💙💙💙 Vilka hjältar som aldrig ger upp!! 🇸🇪 Nacka är laget som aldrig tappar taget. Gör om och gör rätt. Utvecklingen i SSL går framåt🌟🌟🌟