Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:17:30
Matchreferat
2020-11-27 20:18
Vi börjar första perioden med flera skott på mål. Tjejerna känns heta💙Då kommer det där bakåtmålet som vi inte ville ha... ni måste spela säkrare och minimera misstagen. Det känns som att vi får bättre kontroll och spelar bättre. Ändå för Täby matchen och när de får sina chanser sätter de målen. Vi har ett grymt PP utan att göra mål... 0-2 efter första. Nu ökar vi och kör vidare! 💙💙💙👏
Andra perioden börjar riktigt bra. Vi spelar härligt offensivt. Men det är åter så att vi inte får något gratis. Innebandy är inte alltid rättvist men på något sätt sätter Täby sina lägen. Framför mål gör de inget misstag. De har nog full kontroll. Plötsligt står det 0-4... men tjejer det är nu ni ska växa!!!👏🌟👍 spelmässigt är ni helt med. Ur en partisk vinkel tycker jag vi är så värda mål. Men i den hårda skolan får man aldrig ge upp. Det är hela 20 minuter kvar att kriga
Nu tjejer, lägg i högsta växeln, skapa lägen och skjut!!! Nytt PP där vi spelar riktigt bra. När vi så får till bra skott briljerar Täbys målvakt och gör superräddningar. Direkt då de blir fulltaliga gör Täby så klart mål på sin chans. Det är helt klart den stora skillnaden. Frida har haft så många chanser och äntligen står hon rätt och så 1-5. 🌟🌟🌟 på snyggt förarbete av Daniella. 👍🌟👏💙 och hon vill lite till 2-5 på Trines ass👏👍🌟💙 Det visar inställning att aldrig ge upp!!! Tyvärr slarvar vi in två mål med 15 sek kvar. Det är lite onödigt och dålig skärpa. I övrigt tjejer så gjorde ni en kämpainsats men räckte tyvärr inte till. 💙 Nya tag borta mot Mora redan på söndag