Serie:SSL - Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:14:30
Referat Nacka-Falun
2021-01-31 16:32
Laddade tjejer vill ha revansch på Falun sen senaste mötet. Nu är vi trygga i vår hemmaborg så nu köööör vi!

En lite svajig start från båda lagen. Det böljar fram och tillbaka. Så får vi till ett mycket bra spel. Hanna får till en supersnygg passning till Erika som spelar så smart och sätter bollen i målet och 1-0!!! 🌟🌟🌟 bytet efter så bra spel men grym räddning av Faluns målvakt. Vi har de farligaste chanserna, men matchen är jämn. Det svänger fram och tillbaka. Alla krigar och kämpar, en för alla. Åter en passning av vår assistdrottning Hanna och Matilda E håller sig väl framme 2-0 💙💙💙 vilka stjärnor 🌟 Håll i det här nu Nacka!!! Nu är vi väldigt effektiva och skjuter så mycket mer och bättre. 3-0 av Malin på Ebbas ass 💙💙🌟Härligt tjejer! Stabil insats av Erika i målet. Just nu spelar nu så moget och smart! Fortsätt så här. Så härlig innebandymatch

Kommentatorerna  säger så bra ”det handlar om att försvara sin ledning eller gå för vinst”. I början av perioden känns det väldigt rörigt, lite Hawaii... så det kommer lite oväntat då Malin och Ebba blixtar till 4-0!!! 🌟🌟🌟Falun växlar upp och oj som de pressar! Vi står emot så bra, Erika briljerar i målet. Men kan till slut inte stå emot. Vi missar en markering och 4-1. Sen gör Ebba ett grymt mål i ”norska” krysset. Har aldrig hört det uttrycket, men det var bra 5-1. På Cornelias ass. Sen släpper vi dess värre Majsan.... Hon är alldeles för bra för det 5-2. Det känns lite stressigt... Men vi håller ut hela perioden. Nu sista 20 krävs det att alla gör sitt jobb och precis allt!!!

Så de sista viktiga 20 minuterna!!! Fullt fokus nu tjejer. Ni kommer vara så jagade. De kommer hugga på minsta misstag. Nu är det lite moget spel som krävs tjejer! Ni behöver inte göra mål framåt om ni håller tätt bakåt. Kanske inte det roligaste spelet men just nu är poängen så viktig!

Stressig inledning men vi tar kommandot!! Grym ass av Arre till Frida och där satt den. Mycket skickligt 6-2🌟🌟🌟Falun tar timeout och halva perioden kvar...

Här i tv soffan är pulsen så hög...

Så får Frida ett bra läge att göra mål i öppen kasse på Zita ass 7-2💙💙💙 Fyra och en halv minut kvar får vi spela box. Fyra spelare mot sex Faluspelare. Oj som vi krigar oj som vi sliter. Och där med två mindre man på planen kommer spiken i kistan 8-2 av Daniela på Ebbas ass🌟🌟🌟 men vi vill inte sluta där så efter lite märkliga studsar så hittar Philippa Hanna och 9-2!!! Vilka tjejer, vilken inställning. Vilken show ni bjöd på. Det här spelet tjejer,  det håller i världens bästa liga!! Segern är vår!!! 💙🌟💙